Viešbučio aprašymas Monte Rosa 4*

Viešbutis Monte Rosa, atidarytas 1855 m. Cermate, yra miesto centre. Nuo tada jau daugiau nei šimtą penkiasdešimt metų viešbutis sutinka keliautojus iš viso pasaulio, viliojančius aukšta aptarnavimo klase ir nuoširdžiu svetingumu. Nuostabus požiūris į svečius – pavyzdžiui, viešbučio generalinis direktorius stengiasi asmeniškai pažinti savo svečius. Būtent todėl į šį viešbutį kasmet atvyksta dauguma svečių. Jie žino, kad juos pasitiks tas pats ponas Sondereggeris, kambaryje jų lauks mėgstamos prekės ženklo vynas, o ryte atneš būtent tą laikraštį, kurį įpratę skaityti. Svečiai gali visiškai mėgautis Belle-Époque stiliaus viešbučio Alpių žavesiu ir modernios viešbučio infrastruktūros komfortu.

Viešbutis buvo daug atnaujintas, tačiau sugebėjo išlaikyti savo namų atmosferą ir originalų žavesį. Svetainės ir salonai, istorinis restoranas – vienas gražiausių Alpėse, biliardo salė ir baras atspindi XIX ir XX amžių sandūroje suvoktą grožio suvokimą. Viešbučio svečiai galės lankytis SPA centre „Mont Cervin Palace“, kuriame yra 2 baseinai ir vaikų baseinas, saunos, treniruoklių salė ir grožio centras. Yra slidinėjimo įrangos nuoma ir remontas. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Patogiausias būdas patekti į Zermatt – miestą, kuriame eismas draudžiamas – yra traukiniu. Automobilių stovėjimo aikštelės ir garažai yra Täsch, paskutinėje stotyje prieš Zermatt. Traukiniai išvyksta kas 20 minučių ir per dešimt minučių nuveža keleivius į Zermatt. Iš oro uostų į kurortą taip pat galite nuvažiuoti specialiu taksi. Viešbučio atstovai klientus pasitinka Cermato geležinkelio stotyje, malūnsparnių oro uoste ar taksi stotelėje ir nuveža iki viešbučio elektromobiliu.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje galima užsisakyti pervežimą į ir iš oro uosto. Slidinėjimo instruktoriaus paslaugos (pagal pageidavimą). Cheminio valymo ir skalbimo paslaugos, žiemos sezono metu dirba slaugytoja, budi gydytoja. Viešbutis gali surengti susitikimus ir konferencijas nedidelėms grupėms iki 15 žmonių. Svetainėse ir salonuose gali būti rengiami privatūs banketai ir kokteilių priėmimai, konferencijos ir parodos.

Numeriai

Viešbutyje yra 47 kambariai, iš kurių: 6 vienviečiai, 14 standartinių (dvigulių arba dviejų lovų), 20 geresnių, 3 liukso, 4 liukso numeriai. Liukso numeriai pavadinti garsiausių regiono kalnų vardu: Monte Rosa, Matterhorn, Breithorn ir Pollux. Iš 3 liukso numerių balkono atsiveria fantastiškas vaizdas į Materhorną. Visi kambariai neseniai buvo atnaujinti ir visiškai atitinka modernaus aukštos klasės viešbučio standartus. Audiniai sienų apmušalai sukuria neįtikėtinai šiltą atmosferą. Beveik visi kambariai dekoruoti skirtingomis spalvomis.

Alpenrose – standartiniai kambariai, esantys viešbučio pastato gale, labai ramūs, nėra kalnų.

Silberdistel - pusė kambarių yra su balkonu ir vaizdu į Materhorną, kita pusė - be balkono ir su vaizdu į Rothorną ir Mischabel.

Enzian – kai kuriuose aukščiausios klasės kambariuose yra balkonai ir vaizdai į Materhorną, o iš kai kurių – į Rotorną ir Mišabel.

Edelweiss – prabangūs numeriai su vaizdais į Rothorn ir Mischabel kalnus, siūlo svečiams patogų miegamąjį su poilsio zona.

Vienvietis (Silberdistel) (13-21 kv.m.) – kai kuriuose Materhorno vaizduose; jaukus kambarys, susideda iš miegamojo, vonios kambario su vonia, kai kuriuose kambariuose yra balkonai.

Standartinis (21-24 kv.m.) — patogus kambarys; susideda iš miegamojo, vonios kambario su vonia.

Deluxe (Edelweiss) (30-32 kv.m.) – vaizdas į kalnus; erdvus kambarys; yra miegamasis su poilsio zona ir sofa, vonios kambarys su vonia.

Liukso numeris (49 kv.m.) – susideda iš miegamojo, atskiros svetainės, vonios kambario su vonia, balkono su vaizdu į Materhorną.

Numeriuose

TV, telefonas su tiesioginiu rinkimu; mini baras, seifas.
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai