Viešbučio aprašymas Украина 3*

Sanatorija "Ukraina" yra Essentuki kurortinėje zonoje. Kurortą supa žaluma: 5,5 ha teritorijoje įrengtas mini parkas, didelis fontanas ir du nuosavi sveikatingumo takai. Sanatorija įkurta 1966 m., talpa 200 vietų, įsikūrusi kurortinėje zonoje, penkios minutės pėsčiomis nuo medicinos parko.

Įsikūręs kurorto parko centre, 500 metrų nuo miesto šaltinių su mineraliniais vandenimis „Essentuki-17“, „Essentuki-4“, „Essentuki-Novaya“.

Įsikūręs moderniame pastate, šiltais praėjimais sujungtas su klubu-valgykla ir medicinos korpusu.

Sanatorijoje „Ukraina“ suaugusieji ir tėvai su vaikais priimami gydymui ir poilsiui. Vaikai priimami nuo 14 metų. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Užsiėmimų lauke mėgėjų laukia prabangus baseinas (24 x 12 m) su gryniausiu vandeniu ir kaskadiniais dušais, pirtis, treniruoklių salė su Kettler treniruokliais, lauko sporto aikštelės, dviračių ir sporto inventoriaus nuoma.
  • renovacijos metai

Numeriai

Sanatorija „Ukraina“ – tai kompleksas, susidedantis iš 5 aukštų miegamojo, 2 aukštų medicinos, 2 aukštų sporto ir poilsio pastatų bei 3 aukštų valgyklos pastato, sujungtų dengtomis perėjomis.

* Standartiniai vienviečiai ir dviviečiai kambariai su vaizdu į pagrindinį Kaukazo kalnagūbrį, lodžija (su vasarinių baldų komplektu), patogumais, televizoriumi, šaldytuvu, tolimojo susisiekimo telefonu
* Dviejų kambarių dviviečiai apartamentai: miegamasis, svetainė, lodžija (su vasarinių baldų komplektu), TV, VCR, šaldytuvas, telefonas, oro kondicionierius.
* Trijų kambarių dviviečiai apartamentai: biuras, miegamasis, svetainė, lodžija (su lauko baldų komplektu), TV, VCR, šaldytuvas, telefonas, kondicionierius.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Ukraina 3*
3.0 iš 10 0 | iš 14 viešbučių Essentukovas

Sugadintos atostogos sanatorijoje Ukraina Essentuki 2009 Rugsėjo 01 Įvertinimas 3.0

2009 m. rugpjū tį ilsė jausi su dukra 5 metų San. Ukrainoje.
– Maistas blogas, vaikas visada buvo alkanas, nuolat tekdavo pirkti bakalė jos.
– Aptarnavimas prastesnis nei bet kada.
-Viskas kas paraš yta apie gydymą netiesa, nuolat mokė jau papildomai už procedū ras. Vaiko gydymas niekuo nesiskiria nuo suau...


Iššvaistyti pinigai 2009 Birželio 01 Įvertinimas 3.0

Sanatorija Ukraina nepaliko gero į spū dž io. Jei matote teigiamus atsiliepimus – tai melas. Kambarių skaič ius – be aš arų nepaž iū rė si. Viskas iš.70-ų jų ! Patalpos neatnaujintos nuo pastato statybos, yra kai kurios su „europietiš ko stiliaus remontu“, darytos prieš.10 metų . M...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai