Viešbučio aprašymas Cascais Miragem 5*

Sniego baltumo modernus Cascais Miragem pastatas iškilęs pačioje Atlanto vandenyno pakrantėje, plačioje paplūdimio juostoje, apsuptas vešlios Viduržemio jūros žalumos ir netoli nuo šurmuliuojančio Estorilio ir Kaskaiso kurortų gyvenimo. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

vakarinėje Portugalijos pakrantėje, tarp Estorilio ir Kaskaiso miestų (2 km nuo vieno ir kito miesto centro), 25 km nuo Lisabonos centro, 32 km (pusvalandis kelio automobiliu) iki tarptautinio Lisabonos oro uosto .

Paslaugos viešbutyje

3 viešbučio restoranai ir 3 barai siūlo įvairius kulinarinius skonius. Vaikams yra vaikų baseinas, žaidimų aikštelė, žaidimų kambarys. Jame yra moderniai įrengtas verslo centras, 18 posėdžių ir pokylių salių, didelė automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Kambariai yra stilingo interjero, suprojektuoti šiltomis saulėtomis spalvomis, su dideliais panoraminiais langais, elegantiškais šviesaus medžio baldais, išskirtiniais šviestuvais ir originaliais paveikslais ant sienų, kai kuriuose kambariuose yra terasos. Kai kuriuose kambariuose derinamos antialerginės medinės ir marmurinės grindys.

Geresnysis kambarys (30 kv.m) – susideda iš miegamojo su nedidele svetaine, vonios kambario.

Liukso kambarys (40 kv.m) – susideda iš miegamojo su nedidele svetaine, vonios kambario, kai kuriuose kambariuose yra terasos su vaizdu į vandenyną.

Mažasis liukso numeris (56 kv.m) – susideda iš miegamojo, erdvios svetainės, vonios kambario.

Liukso numeris (72 kv.m) – susideda iš svetainės, miegamojo, vonios kambario, terasos su vaizdu į vandenyną.

Numeriuose

oro kondicionierius, kabelinė televizija, telefonas su keliomis linijomis ir balso paštu, interneto prieiga, seifas, mini baras, radijas – žadintuvas ir faksas (pagal pageidavimą).

Svetainė

Cascais Miragem 5*
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Cascais Miragem 5*
10.0 iš 10 0 | iš 26 viešbučių Cascais

Puikus kurortas, kuris rūpinasi tavimi 2019 Lapkričio 08 Įvertinimas 10.0

Labai gaila, kad buvo tik 3 dienos!
Vieš buč io vidus – kaip rū mai: graž i salė su aukš tomis kolonomis, laiptai, grindys – viskas iš marmuro. Didelė gausybė š viež ių gė lių vazose visuose aukš tuose. Iš skirtiniai interjerai! Visa tai suteikia vieš buč iui praš...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai