Viešbučio aprašymas Riu Paraiso 4*

Riu Paraiso yra 30 m nuo Pocillos paplūdimio, 2 km nuo Puerto del Carmen, 300 m iki komercinio kurorto centro, 8 km iki oro uosto. Bendrose uždarose patalpose rūkyti draudžiama. Viešbutis veikia pagal sistemą „Viskas įskaičiuota“ // Atnaujinta 02 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai ir azijietiškas restoranas, baras, baras prie baseino, 4 baseinai (du šildomi žiemą), baseinas vaikams (šildomas žiemą), gultai ir skėčiai prie baseino, paplūdimio rankšluosčiai, soliariumo terasa, biliardas, mini klubas vaikams , žaidimų aikštelė, parduotuvės, SPA centras – (fizioterapija, masažas, kirpykla, grožio salonas, įvairios kūno ir veido procedūros – už mokestį); treniruoklių salė, sūkurinė vonia ir biosauna – nemokamai, interneto punktas, pramoginė programa, konferencijų salė su TV ir video, naktinis klubas, teniso kortai (depozitas už raketes.)

Numeriai

Yra liukso numerių su durimis tarp miegamojo ir svetainės bei šeimyninių kambarių su virtuvėle ir vienu arba dviem miegamaisiais.

Numeriuose

kilimas, telefonas, palydovinė televizija, oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, nedidelis šaldytuvas, seifas, vonios kambarys su plaukų džiovintuvu ir bidė, balkonas/terasa.

Adresas

C/ Suiza, 4, 35510 Playa de los Pocillos, Lansarotė

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai