Курортный комплекс Санта Мария 3*

Viešbučio aprašymas Курортный комплекс Санта Мария 3*

Kurorto kompleksas „Santa Maria“ yra vaizdingame Karpatų slėnyje, balneologiniame Skhidnicos kurorte. Skhidnica garsėja gydomaisiais šaltiniais, kurių pakraščiuose yra 38. Vienas naudingiausių pagal gydomąjį poveikį yra šaltinis Nr.18, esantis visai šalia Santa Maria sveikatingumo komplekso. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Gydymo ir sveikatinimo centras, mineralinio vandens siurblinė, meno galerija, biblioteka, pavėsinės ir kepsninės.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • vidinis baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • gydytojas
  • vėlyvas išvykimas

Vaikams

Vaikų kambarys su mokytoja. Vaikai iki 5 metų apgyvendinami nemokamai (be maitinimo ir pretenzijų dėl paslaugų). Vaikų meniu kartu sukūrė kurorto komplekso „Santa Maria“ virtuvės šefas ir gydytojas.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas
  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė
  • auklė

Pramogos ir sportas

Aktyvaus gyvenimo būdo ir sporto mėgėjams komplekse įrengtas puikus teniso kortas, taip pat yra sporto aikštelė, o pačiame komplekse – sporto salė ir stalo tenisas.
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • teniso aikštelė
  • sporto salė

Numeriai

Svečiams siūlomi jaukūs šių kategorijų kambariai: standartinis, junior suite, superior junior suite, liukso numeris ir liukso numeris su židiniu. Kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei ir poilsiui: kabelinė televizija, seifas, šaldytuvas, oro kondicionierius (ne visuose kambariuose), telefonas, kosmetikos rinkinys, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, bevielis internetas.

Numeriuose

Standartinis vieno kambario (palėpės tipo)
Prieškambaris, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), kilimas, spinta, seifas, šaldytuvas, kondicionierius, telefonas, komoda, kėdės, miegamasis su didele dvigule lova arba dviem ištraukiamomis lovomis, kosmetikos komplektas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai , dušas (hidroboksas) , plotas 18-25 kv.m.

Vieno kambario mažasis liukso numeris (mansardinis)
Prieškambaris, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), kilimas, spinta, seifas, šaldytuvas, kondicionierius, telefonas, komoda, kėdės, miegamasis su didele dvigule lova arba dviem ištraukiamomis lovomis, kosmetikos komplektas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai , dušas (hidroboksas) , plotas 25 kv.m.

Patobulintas vieno kambario mažasis liukso numeris (mansardinis)
Prieškambaris, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), kilimas, spinta, seifas, šaldytuvas, oro kondicionierius, telefonas, komoda, kėdės, sofa, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, kosmetikos komplektas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, dušas (vandeninis). dėžė), plotas 30 kv.m.

Vieno kambario dvivietis mažasis liukso numeris
Prieškambaris, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), kilimas, spinta, seifas, šaldytuvas, kondicionierius, telefonas, kėdės, komoda, miegamasis su viena didele dvigule lova arba dviem stumdomomis lovomis, vonia, dušas (hidroboksas), kosmetinė komplektas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, plotas 20-25 kv.m.

Patobulintas vieno kambario dvivietis mažasis liukso numeris
Prieškambaris, sofa, krėslas, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), kilimas, spinta, seifas, šaldytuvas, oro kondicionierius, telefonas, kėdės, komoda, miegamasis su dviem stumdomomis lovomis, dušas (hidrobox), kosmetikos komplektas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, plotas 30 kv.m.

Dviejų kambarių liukso numeris (mansardinio tipo)
Svetainėje: sofa, kėdė, kilimas, spinta, šaldytuvas, stalas, kabelinė televizija (27 kanalai), telefonas, seifas. Miegamajame: viena didelė dvigulė lova, spinta, komoda, kabelinė televizija (30 kanalų). Vonios kambarys: kosmetikos rinkinys, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, džiovintuvas. Prieškambaris. Plotas 43-50 kv.m.

Dviejų kambarių liukso numeris
Svetainėje: sofa, kėdė, spinta, kilimas, šaldytuvas, stalas, kėdės, žurnalinis staliukas, toršeras (stalinė lempa), kabelinė televizija (27 kanalai), telefonas, seifas. Miegamajame: viena didelė dvigulė lova, spinta, komoda, kabelinė televizija (27 kanalai). Vonios kambarys: vonia, kosmetikos rinkinys, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, džiovintuvas. Prieškambaris. Plotas 43-55 kv.m.

Dviejų kambarių liukso numeris su židiniu (mansardinio tipo)
Svetainėje: židinys, sofa, kilimas, šaldytuvas, spinta, stalas, kėdės, kabelinė televizija (27 kanalai), telefonas, seifas. Miegamajame: viena didelė dvigulė lova, komoda, kilimas, kėdės, kabelinė televizija (27 kanalai). Vonios kambarys: vonia, kosmetikos rinkinys, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, džiovintuvas. Prieškambaris. Plotas 75 kv.m.

Adresas

Skhodnitsa, g. Nepriklausomybė, 35 m
numeriai 8,1
paslauga 8,3
švara 8,2
maistas 7,7
infrastruktūra 8,4
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Kurortnyi kompleks Santa Mariia 3*
8.1 iš 10 37 apžvalgų | №6 iš 64 viešbučių Skhidnica

Puikus viešbutis, bet su niuansais 2023 Rugpjūčio 06 Įvertinimas 7.0

Viskas prasideda nuo kelio iki vieš buč io. Š turmanas veda į aklavietę , kur net ant kalno negali apsisukti. Kitas prie avarinio iš ė jimo, kuris, ž inoma, už darytas, kartą pė sč iomis pabuč iavo vartus tiesiai prieš ais į ė jimą į jų pastatą . Reikia eiti &...


Gražus kompleksas 2022 Sausio 24 Įvertinimas 8.0

Vieš buč io pliusai: graž i teritorija, pasnigo ir patekome į pasaką , maistas geras, sunku iš likti alkanam. Pramogos: simuliatoriai, biliardas, stalo tenisas. Kambariai: š viesū s, dideli, patogū s. Personalas draugiš kas. Gydymas patiko....


Rekomenduoju viešbutį "Santa Maria" 2021 Kovo 04 Įvertinimas 9.0

Rekomenduoju!
Nuostabus kompleksas "Santa Maria"!
Labai skani virtuvė (iš skyrus ač iū š efui už patiekalus, ypač sū rio troš kinį ) ir aptarnavimą.
O ar ž inote, kas paliko didelį į spū dį ? Tai biblioteka! Už skaitymą ! ! ! ! ! Nors knygos nė ra visiš kai...


Poilsis sužavėtas 2019 Kovo 25 Įvertinimas 10.0

Poilsis sveikatingumo komplekse „Santa Maria“ suž avė jo, puiki poilsio patirtis už sienyje, tač iau š iame vieš butyje – kokybė , komfortas, atmosfera, š vara ir erdvumas. Labai graž ū s panoraminiai vaizdai, ypač restorane malonu valgyti ir ž iū rė ti į tolį į š į...


Gerai, bet yra niuansų 2019 Kovo 25 Įvertinimas 5.0

Tai ne pirmas kartas Skhidnicoje, prieš tai buvo Kijevo Rusija ir 3 sū nū s . .
Argumentai "už ": Vieš butis atrodo kaip aukš tas lygis, veidrodž iai, marmuras, paveikslai. . . dideli kambariai ir priimtinos kainos . . turi savo mini siurblinę ir nedidelę medicinos bazę . . dietinis meniu . .
Minusai: U&...


Kurorto Santa Maria apžvalga 2019 Kovo 03 Įvertinimas 9.0

Pasirinkau š į vieš butį , nes norė jau pailsė ti Ukrainoje, o tarp mū sų vieš buč ių š is susilaukė gerų atsiliepimų ir buvo labai gero kainos ir kokybė s santykio. Registracija akimirksniu, 5 minutė s ir aš jau nuė jau į kambarį . Vieš butis trij&#...


Atostogos buvo sėkmingos! 2018 Gruodžio 30 Įvertinimas 10.0

Teisingai sakoma, kad sutikus Naujuosius taip ir bus. Esu tikras, kad bus super, nes Santa Maria vieš buč io darbuotojai padarė viską.100%. Už sisakė me per vieš buč io svetainę . Naujų jų metų iš vakarė s Getsbio stiliumi, buvo linksma, su palyda. Pasiė mė m junior suite, š ...


gerai 2018 Gruodžio 09 Įvertinimas 10.0

Vieš butyje ilsė jomė s pirmą kartą , prieš tai ilsė jomė s DiAnnoje, tač iau nepasigailė jome, kad š į kartą pasirinkome Santa Maria. Vieš butis yra maž as, kompaktiš kas, Skhidnitsa centre, netoli 18 š altinio, tač iau kiekvieną dieną vieš buč io s...


Šaunus viešbutis 2018 Gruodžio 06 Įvertinimas 10.0

Raš au apž valgą ir dė koju iš visos mū sų š eimos. Lapkrič io mė nesį ilsė jomė s poilsio komplekse Santa Maria. Vieš buč io pliusai: maloni teritorija, iš krito sniegas ir patekome į pasaką (nuotrauka pridedama), maistas geras, sunku iš likti alkanam, pramogos: t...


Puikios atostogos. 2018 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 10.0

Gimtadienio dovana. . . poilsis vieš buč io komplekse "Santa Maria". Pasakyti, kad tai gerai...tiesiog reikia tylė ti))) Viskas labai puiku ir aukš č iausio lygio. Nuostabus dietinis maistas, mandagus personalas, vandens pristatymas iš š altinių tiesiai į vieš butį .
Jaukū s, š varū s kam...


10 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas