Viešbučio aprašymas Gotthard 4*

Lecho centre įsikūręs „Gotthard“ yra jaukus šeimos viešbutis, turintis penkiasdešimties metų tradicijas ir įvairias paslaugas. Viešbutyje yra sveikatingumo centras „Brünnele“, kuriame yra baseinas, įvairios pirtys, treniruoklių salė, soliariumas, poilsio kambariai, vaikų zona, masažo kambariai. Viešbutyje teikiama slidinėjimo inventoriaus nuoma (mokama), kalnų dviračiai (nemokamai). // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Austrijos šiaurės vakarinėje dalyje, Lecho slidinėjimo kurorto centre, 110 km nuo Insbruko oro uosto ir 17 km iki Langeno geležinkelio stoties, netoli slidininkų keltuvų.

Numeriai

Vienvietis kambarys - 17 m2. Jį sudaro miegamasis, vonios kambarys su vonia arba dušu.

Dvivietis kambarys Bergkristall - 20 m2. Kambariuose su vaizdu į upę yra miegamasis ir vonios kambarys su dušu. Daugiausiai gali apsistoti 2 asmenys.

Dvivietis kambarys Rubin - 25 m2. Jį sudaro miegamasis su nedidele svetaine, vonios kambarys, tualetas, balkonas. Nakvynė - 2-3 žmonės.

Dvivietis kambarys Saphir - 28 m2. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys, tualetas, kai kuriuose kambariuose yra balkonai. Nakvynė – 2-4 žmonės.

Dvivietis kambarys Saphir Twin - 28 m2. Jį sudaro miegamasis su dviem lovomis ir svetainės zona, vonios kambarys, tualetas, kai kuriuose kambariuose yra balkonai. Nakvynė – 2-4 žmonės.

Junior Suite – 31 m2. Jį sudaro miegamasis su užuolaidomis dekoruota lova, svetainė, vonios kambarys, tualetas, balkonas. Nakvynė – 2-4 žmonės.

Gotthard Suite - 45 m2. Jį sudaro miegamasis, atskira svetainė, vonios kambarys, tualetas, terasa. Kambaryje yra mini baras, kelnių presas. Nakvynė – 2-5 žmonės.

Šeimyninis liukso numeris – 45 m2. Jį sudaro 2 miegamieji kambariai (viename iš jų yra vizualiai atskirta svetainė), vonios kambarys, tualetas, kai kuriuose kambariuose yra balkonai. Nakvynė – 2-5 žmonės.

Numeriuose

palydovinė televizija, telefonas, radijas, seifas, vonioje - plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės. Liukso kambariuose yra CD grotuvas.

Adresas

Viešbutis Gotthard
Clemens Walch šeima
A-6764 Lechas prie Arlbergo
Forarlbergas / Osterreichas

Svetainė

Gotthard 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai