Viešbučio aprašymas Медведь 2*

Viešbučių kompleksas „Medved“ įsikūręs Svecha upės slėnyje, 620 m aukštyje virš jūros lygio, apsuptas vaizdingų miškingų kalnų, o už 900 m nuo viešbučio yra slidinėjimo trasa.

Kompleksą sudaro du jaukūs trijų aukštų namai. Teritorijoje taip pat yra restoranas - koliba, automobilių stovėjimo aikštelė, ežeras, pavėsinės, žaidimų aikštelė. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

su. Myslivka, Dolinsky rajonas, Ivano-Frankivsko sritis

Paslaugos viešbutyje

restoranas - kolyba, banketinė salė, seifas, bagažo saugykla, interneto prieiga, automobilių stovėjimo aikštelė, žaidimų aikštelė, mini zoologijos sodas.

Numeriai

20 skirtingų kategorijų kambarių

Dvivietis – vienas kambarys, dvigulė lova arba 2 viengulės lovos, televizorius, telefonas, spinta, mini baras, vonios kambarys (tualetas, praustuvas, dušas). Papildoma lova - sulankstoma lova.

Šeimyninis – vienas kambarys, dvigulė lova, televizorius, telefonas, spinta, mini baras, vonios kambarys (tualetas, praustuvas, dušas). Papildomos lovos - sulankstoma kėdė ir sulankstoma lova.

Junior Suite – erdvus vieno kambario liukso numeris (25 m2), dvigulė lova, televizorius, telefonas, spinta, mini baras, vonios kambarys (tualetas, praustuvas, dušo kabina). Papildomos vietos - sulankstoma sofa ir sulankstoma lova.

Dauguma kambarių yra iš natūralaus medžio.

Numeriuose

tualetas, dušas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras

Adresas

Ivano-Frankivsko sritis,
Dolinsky rajonas
prieš Myslivką
traktas Yosifstal 4-a
numeriai 8
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Medved 2*
8.0 iš 10 0 | iš 6 viešbučių Slėniai

Daina 2011 Liepos 11 Įvertinimas 8.0

Buvo su vaiku, tik klasė je. Jauki, sutvarkyta teritorija, tyla, ramybė , gamta aplink tokia, kad siela dainuoja. Vaikas nuolat buvo už siė mę s vietiniame mini zoologijos sode. Darbuotojai draugiš ki ir iš karto reaguoja į už klausas. Rekomenduoti!...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai