Viešbučio aprašymas Heritage Golf & Spa 5*

Viešbutis yra pietinėje salos pakrantėje Bel Ombre. „Heritage Golf and Spa Resort“ buvo atidarytas 2004 m. ir susideda iš dviejų aukštų pastatų, nudažytų ochra ir dengtų šiaudiniais stogais. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pietinėje Mauricijaus pakrantėje, Bel Ombre kaime, 30 kilometrų nuo Plaisance tarptautinio oro uosto ir 45 kilometrus nuo salos sostinės Port Luiso.

Paplūdimys

Sutvarkytas 300 metrų paplūdimys, skaidrus vandenynas, prie įėjimo į vandenį ilgą laiką sekli.

Paslaugos viešbutyje

3 baseinai, apšviesti teniso kortai, vandens sportas (burlenčių sportas, vandens slidės, baidarės, vandens dviračiai, nardymas su vamzdeliu), treniruoklių salė, boulingas, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, šaudymas iš lanko, vaikų priežiūra, vaikų klubas, pramoginė programa paaugliams, kelionių biuras, automobilis nuoma, skalbykla, konferencijų salė 80 žmonių, verslo centras, golfo aikštynas (18 duobučių). Netoli viešbučio yra gamtos draustinis "Bel Ombre", išsidėstęs 2000 hektarų plote. Viešbutyje yra 3 restoranai ir 4 barai, kambarių tarnyba – visą parą.
  • renovacijos metai

Numeriai

Liukso klasės kambarys (52 kv. m) - su vaizdu į vandenyną arba sodą, susideda iš miegamojo, vonios kambario ir balkono arba terasos.

Senior Suite (100 kv.m.) - susideda iš miegamojo, svetainės-valgomojo, vonios kambario su sūkurine vonia ir persirengimo kambariu, svečių tualeto ir erdvios terasos.

Vilą (310 kv.m.) sudaro du miegamieji, du vonios kambariai, vaikų miegamasis su atskiru vonios kambariu, svetainė, valgomasis, pilnai įrengta virtuvėlė, 2 balkonai, terasa ir privatus baseinas.

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, telefonas, palydovinė televizija, internetas, CD/DVD grotuvas (suite ir vilose), plaukų džiovintuvas, seifas, mini baras, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys.
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai