Viešbučio aprašymas Зазимье 2*

Įsikūręs netoli Kijevo, dešiniajame Desnos krante. Gyvenamasis namas su 2 tipų kambariais - senas ir renovuotas. Nauji patogūs kambariai (suite, vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai). Seni kambariai – dviviečiai, triviečiai ir keturviečiai su atskirais patogumais. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kijevo priemiestyje, apie 20 kilometrų nuo Kijevo. Išvažiuojate greitkeliu Kijevas-Brovary, pasiekiate posūkį „Paukštynas“, tada pravažiuojate Zazimye kaimą.

Paslaugos viešbutyje

Valgomasis, konferencijų salės, diskoteka, sauna su garine pirtimi 4-6 žmonėms. Židinio kambarys (apvalus stalas 6 žmonėms), masažo kambarys, alaus kambarys (dvi pintos kėdės ir stalas). Baseinas su šaltu šriftu, dušo kambarys.

Numeriai

„Lux“ kategorijos kambarys patenkins net išrankiausius poilsiautojus. Išskirtinis modernus dizainas, sėkmingas architektūrinis sprendimas ir originalus apšvietimas suteikia komforto ir jaukumo. Jūsų paslaugoms siūlomas kambarys, kurio bendras plotas 44 kv. m, skirtas 2 svečiams ir kurį sudaro erdvi svetainė su minkštais baldais, miegamasis su didele dvigule lova

„Junior Suite“ kategorijos dvivietis kambarys nustebins jaukia, jaukia atmosfera. Joje rastas sėkmingas pintų baldų derinys – stalas, kėdės, šviestuvai ir modernus – spinta, lovos, naktiniai staleliai. Kambaryje yra dušo kambarys su tualetu, dušas, praustuvas, įrengta europinės gamybos santechnika, plytelės, minkšti rankšluosčiai ir reikalingi dušo reikmenys.

Adresas

v. Zazimye, Brovarsky rajonas
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Zazime 2*
8.0 iš 10 0 | iš 16 viešbučių Brovary

Zazimye ilsėjomės labai labai šauniai 2009 Liepos 24 Įvertinimas 8.0

Teritorija tiesiog nuostabi! Labai ž alias, patogus, erdvus. Š eimoms su vaikais geriausias pasirinkimas yra netoli Desnos. Skanus maistas, aptarnavimas geras.
Vienvietis kambarys 380 UAH ir dviejų kambarių.490 UAH. Vė si pirtis 200 UAH 2 val....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai