Viešbučio aprašymas Славутич 3*

Sutvarkyta atnaujinta sovietinio stiliaus bazė yra pušyne ant Desnos atšakos kranto, poilsio centrų sankaupos vietoje tarp Pyrnovo ir V. Dubechnya kaimų. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kaime yra poilsio centras „Slavutich“. Pirnovas, esantis už 20 km nuo Kijevo hidroelektrinės užtvankos prie Kijevo-Desnos greitkelio. Iš metro stoties „Dniepro didvyriai“ ir iš aikštės. T.G. Važiuoja Ševčenkos mikroautobusai.

Paplūdimys

Iki smėlio paplūdimio 5 min. vaikščioti.

Paslaugos viešbutyje

Prie namų leidžiamas restoranas su pokylių sale ir atvira terasa, parduotuvė, žaidimų aikštelės, biliardas, pirtis, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Mūriniai šildomi 4 kambarių 1 ir 2 kambarių namai su įvairaus pobūdžio remontu. Liuksai su privačiais patogumais namo viduje, likusieji be patogumų. Prie namų yra šašlykinės, staliukai (malkos už mokestį).

Adresas

Ukraina, Kijevo sritis, Pirnovo kaimas
numeriai 1
paslauga 1
švara 1
maistas 1
infrastruktūra 4
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Slavutich 3*
1.0 iš 10 0 | iš 17 viešbučių Vyšgorodas

poilsio centras Slavutych 2011 Rugpjūčio 20 Įvertinimas 1.0

Į š ią bazę vykome tikė damiesi, kad ji kokybiš kai skirsis nuo kitų sovietinio tipo poilsio centrų . Iš informacijos svetainė je, nuotraukų ir pragyvenimo iš laidų tai buvo akivaizdu. Už sisakė me 4 lovų standartinį namelį.5 dienoms poilsiui su vaiku. Net nenoriu ra#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai