Viešbučio aprašymas Radisson Blu Seaside Hotel 4*

Viešbutis yra pačiame Helsinkio centre, todėl yra visko, kas vyksta Helsinkyje, centre. Kultūros ir pramogų mėgėjai gali aplankyti Suomijos nacionalinį teatrą ir Helsinkio Grand Casino, esantį visai šalia viešbučio, taip pat netoliese yra Ateneum valstybinis meno muziejus ir Kiasma šiuolaikinio meno muziejus. Pirkėjai galės mėgautis didžiausiomis Helsinkio universalinėmis parduotuvėmis ir įdomiausiomis mažomis parduotuvėlėmis, esančiomis šalia viešbučio. Turgaus aikštė ir Senoji turgaus salė yra maždaug už kilometro.
Šalia viešbučio yra Helsinkio geležinkelio stotis, todėl parodų centrą Messukeskus ir Hartwall areną Pasiloje traukiniu pasieksite vos per kelias minutes. Atstumas iki autobusų stoties apie 500 metrų, tramvajų stotelės ir metro stotis yra už kelių žingsnių. Iki Helsinkio Vantaa oro uosto nuvažiuosite maždaug per pusvalandį. Oro uostą patogu pasiekti taksi arba autobusu, kuris išvyksta iš Eliel aikštės, esančios už geležinkelio stoties. Jūrų keleivių terminalai yra maždaug už kilometro nuo viešbučio. // Atnaujinta 19 liepos 2023
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

# du restoranai
# baras
# 2 pirtys
# sporto salė
# garažas
# 12 konferencijų salių.

didžiausia konferencijų salė su teatro sėdimomis vietomis talpina 80 žmonių. Nuo šiandieninių konferencijų salių besiskiriančioje posėdžių salėje, kuri dešimtmečius tarnavo SOK korporacijos posėdžių sale, galima rengti iki 17 žmonių. Prabangios sienų plokštės ir sunkios odinės kėdės aplink didžiulį stalą suteiks jūsų susitikimui solidumo ir ypatingos reikšmės. „Pääkonttori“ restorano „Parvi“ ir „Juhon Sali“ salėse gali būti rengiami pristatymai, apvalūs stalai ir parodos.

Numeriai

Viešbutyje svečiams yra 291 skirtingų tipų kambarys.

Idealioje viešbučio vietoje Helsinkio centre atsiveria viliojantis vaizdas. Visos lankytinos miesto vietos, kultūros objektai ir prekybos centrai yra visai šalia viešbučio, greitai ir lengvai nueisite. Netoli viešbučio galėsite pasivaikščioti Tölönlahti įlankos pakrantėmis, atsipalaiduoti Kaisaniemi parke ir aplankyti botanikos sodą – populiarias miesto gyventojų poilsio vietas. Iki oro uosto autobusų terminalo ir geležinkelio stoties nueisite per porą minučių.

Į kambarių kainas įskaičiuoti puikūs savitarnos pusryčiai. Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai, kavos ir arbatos ruošimo rinkiniai bei kiti tarptautinio viešbučio patogumai. Nemokamai siūlome belaidį plačiajuostį ryšį, kuris leis greitai ir lengvai prisijungti tiek namuose, tiek darbe.
„Radisson Blu“ specialiai Suomijos viešbučiams sukurta daili „Magic Dreams Bed“ lova su išmaniu čiužiniu su satino paklode, prisitaikančia prie miegančio svečio individualių kūno ypatybių, suteiks ramų miegą ir gaivų poilsį.

Nepamirštamą „Magic Dreams“ miegą suteiks „Joutsen Finland Oy“ pagamintos antklodės ir pagalvės, pagamintos tik iš geriausių natūralių medžiagų. Pūkai, naudojami Joutsen antklodėse ir pagalvėse, atlieka unikalų Joutsen Down sistemos valymo ir rūšiavimo procesą. Joutsen yra vienintelis antklodžių ir pagalvių gamintojas, sertifikuotas Suomijos alergijos ir astmos asociacijos. Antklodės ir pagalvės maloniai minkštos ir purios, patogios tiek vasarą, tiek žiemą.

Dauguma viešbučio kambarių yra skirti nerūkantiems. Kai kurie kambariai skirti žmonėms su negalia

Visi Radisson Blu viešbučiai Suomijoje buvo apdovanoti Skandinavijos ekologiniu ženklu už tvarumą.
Galima rinktis iš trijų skirtingų stilių standartinių kambarių. Stilinga ir rami „klasika“, linksma ir ryški „itališka“ bei melsvai balta „skandinaviška“. Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai, seifai ir kelnių presai. Į kambario kainą įskaičiuoti gausūs super pusryčiai.

Kambario dydis: 23 m²

Superior kambariai

Kai kurie mūsų geresnieji kambariai yra viršutiniuose viešbučio aukštuose. Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai, individualūs seifai ir kavos / arbatos virimo aparatai. Pasirinkę Superior kambarį, be standartinio kambario paslaugų, registratūroje gausite nemokamą dienos laikraštį, be to, siūlome viešbučio televizijos pramogų paketą, kuris pristato naujausius filmus ir muzikos įrašus. tavo kambarys.

Kambario dydis: 23 m²


Verslo klasės kambariai

Visuose kambariuose yra „Magic Dreams“ lovos (king arba Queen dydžio). Į kambario kainą, be kita ko, įskaičiuotas „Nespresso“ kavos virimo aparatas, aukštos kokybės vonios reikmenys ir žurnalas. Svečių pageidavimu pusryčiai gali būti patiekiami tiesiai į kambarį. Kai kurie kambariai turi savo pirtį.

Kambario dydis: 30 m²

Numeriuose

#televizorius
# telefonas
# Plaukų džiovintuvas
# mini baras
# dušas/WC. Verslo klasės kambariuose papildomai - lyginimo lenta ir lygintuvas
# elektrinis virdulys su indais ir asmeniniu seifu.

Adresas

ROOHOLAHDENRANTA 3
HELSINKI 00180
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 7,5
infrastruktūra 8
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Radisson Blu Seaside Hotel 4*
8.5 iš 10 0 | iš 60 viešbučių Helsinkis

Helsinkyje buvome antrą kartą.
Ir apskritai į sivaizdavo, kur ir kokie vieš buč iai.
Š į kartą į Helsinkį atvykome ne iš Maskvos, o iš Sankt Peterburgo. Ir ne traukiniu, o autobusu (Finnord, iš italų k. , 37 po 15-40.1600 rub. )
(Ž inoma, mes jau turė jome Š engeną )
...


Patogus viešbutis Helsinkio centre 2011 Sausio 06 Įvertinimas 8.0

Naujų jų metų atostogoms Helsinkyje buvo už sakytas vieš butis Radisson Blue Plaza 5*****. Rezervacija buvo padaryta vieš buč io svetainė je, už sakyta prieš porą mė nesių , pasirodė.75 eurai DBL / para. Pusryč iai ir naudojimasis pirtimi jau į skaič iuoti į kainą. ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai