Viešbučio aprašymas Livada Prestige 5*

Prestižinis keturių aukštų viešbutis įsikūręs Terme 3000 kurorto širdyje, žaliuojančio parko apsuptyje. Viešbutis atidarytas 2006 m. rugsėjį. Šio viešbučio ypatybė yra gryniausio „juodo“ terminio mineralinio vandens tiekimas iš šaltinio tiesiai į mažuosius ir vyresniuosius liukso numerius. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

modernūs sveikatingumo ir poilsio centrai, privatūs vidaus ir lauko baseinai, registratūra, keli aperityvų barai ir a la carte restoranas. Sukurtos visos reikalingos sąlygos golfo žaidėjams: golfo lazda, parduotuvė. Pirmame aukšte yra konferencijų salė su modernia įranga.
  • renovacijos metai

Numeriai

SNGL „Classic“ kambariuose: oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, masažinė dušo kabina, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, mini baras, seifas, interneto prieiga, balkonas.

DBL „Prestige“ kambariuose: oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, vonia su juodu terminiu ir paprastu vandeniu, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, mini baras, seifas, interneto prieiga, balkonas.

Mažieji apartamentai: susideda iš miegamojo ir svetainės zonos; oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, vonia su juodu terminiu ir paprastu vandeniu, masažinė dušo kabina, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, mini baras, seifas, interneto prieiga, balkonas.

Senior suite kambariai: susideda iš 2 kambarių: miegamojo ir svetainės; oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, vonia su juodu terminiu ir paprastu vandeniu, masažinė dušo kabina, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, mini baras, seifas, interneto prieiga, balkonas.
Kainų grafikas
20
Št
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis