Viešbučio aprašymas Catez 3*

2005 m. viešbutis atidarė naują pastatą su geresniais kambariais. Viešbutis Catez susideda iš dviejų dalių: senojoje dalyje (buvusiame Zdravelišče viešbutyje) yra 60 standartinių kambarių, naujajame pastate yra 110 geresnių kambarių ir 16 šeimyninių apartamentų. Senoji viešbučio dalis labiau pritaikyta medicinos reikmėms, naujoji dalis ir SPA ir sveikatingumo centras – maloniam poilsiui ir poilsiui. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pačiame kurorto centre, prijungtas prie Terme 4 * viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

SPA ir sveikatingumo centras, 2 vidaus ir 1 lauko baseinai (36 C), medicinos centras (sporto salė, terapijos ir neurofizioterapijos kabinetas, Biodex System 3 Pro diagnostikos ir gydymo kompleksas, masažas, hidroterapija, termoterapija), restoranas, aperityvų baras, verslo centras ( 2 salės, iki 60 ir 120 dalyvių), interneto kampelis, parkingas. Visose viešbučio patalpose yra iš dalies oro kondicionieriai.
  • renovacijos metai

Numeriai

Standartiniai kambariai: kambariai be oro kondicionieriaus ir balkono; vonios kambarys (tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas), telefonas, televizorius (+ mokami kanalai), prancūziška lova/DVI viengulės lovos. Su galimybe pristatyti papildomą lovą. Senojoje dalyje 10 kambarių su visą parą budinčiu medicinos personalu.

Superior kambariai: kondicionierius, balkonas; vonios kambarys (tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas), telefonas, televizorius (+ mokami kanalai), prancūziška lova/TWIN, mini baras, interneto prieiga, balkonas. Papildoma lova - sulankstoma kėdė.

Šeimyniniai apartamentai: dviejų kambarių: miegamasis + svetainė su sofa-lova (2 vaikams).

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Modernus viešbutis