Viešbučio aprašymas Villa Bled 4*

Karališkosios šeimos vasaros rezidencija nuo 1920 m., po Antrojo pasaulinio karo, buvo Jugoslavijos prezidento Josefo Brozo Tito rezidencija. Nuo 1984 m. paverstas viešbučiu. 2004 m. buvo atnaujinti viešbučio kambariai ir liukso numeriai, atidarytas naujas sveikatingumo centras. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

seno parko gilumoje, šalia ežero, apie 15 min kelio pėsčiomis nuo kurorto centro (900 m).

Paslaugos viešbutyje

restoranas (su puikia europietiška virtuve), aperityvų baras, Belvederio paviljonas – kavinė (įsikūrusi atskirame paviljone su vaizdu į garsiąją viduramžių pilį ir Mergelės Marijos bažnyčią saloje ežero viduryje: veikia nuo kovo iki spalio). Viešbutis turi savo paplūdimį, valčių prieplauką. Turi savo teniso kortą, jojimo mokyklą; 2 konferencijų salės, grožio salonas, kirpykla, suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; auklės paslaugos.

Numeriai

10 standartinių kambarių ir 20 antikvarinio stiliaus apartamentų (iš kurių keliuose apartamentuose yra nedidelė susirinkimų salė).

Numeriuose

vonios kambarys (vonia/dušas, WC, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, mini baras. Kambariai su balkonais.

Svetainė

Villa Bled 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai