Viešbučio aprašymas Достоевский 3*

Viešbutis „Dostojevskis“ Sankt Peterburge yra pačiame miesto centre, Vladimiro prospekte, Vladimirsky Passage prekybos ir viešbučių komplekse.
Vos penkios minutės pėsčiomis nuo viešbučio durų iki Nevskio prospekto – pagrindinės miesto gatvės, Sankt Peterburgo verslo ir naktinio gyvenimo centro.
Sankt Peterburge viešbutis atvėrė duris 2003 metais ir jau pelnė svečių bei partnerių palankumą. Dostojevskio viešbutyje yra 207 įvairių kategorijų kambariai, kurie gali patenkinti bet kurio turisto ir verslininko norus.
Viešbutyje taip pat rasite nepaprastą klasikinio interjero ir modernaus komforto derinį. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

- Posėdžių kambariai:
Viešbutis Dostojevskis mielai suteiks Jums patogias ir patogias konferencijų sales (10-100 žmonių talpinančias) pristatymams, verslo susitikimams, konferencijoms, seminarams, apskritiesiems stalams ir kitiems renginiams.
-Fitneso centras
Viešbutis „Dostojevskis“ savo svečiams siūlo naudotis treniruoklių centro paslaugomis, kur galėsite apsilankyti treniruoklių salėje su moderniais treniruokliais, taip pat naudotis patogiais dušais ir atskirais persirengimo kambariais.
Sporto centras yra 7 aukšte ir dirba visą parą.
Pirtis pagaminta pagal specialią suomišką technologiją iš geriausių medienos rūšių, turi 2 holus, kuriuose galėsite atsipalaiduoti, žiūrėti televizorių ir užsisakyti
gėrimai iš baro. Yra sūkurinė vonia ir du dušai.
Pirtis yra 7 aukšte ir veikia visą parą.
  • renovacijos metai

Numeriai

Kambariai, kurių plotas - 17-19 m2. Kambariuose yra vonios kambarys su dušu, televizorius, mini baras, telefonas, interneto prieiga, rašomasis stalas, centrinis oro kondicionierius ir individualus temperatūros reguliavimas kambaryje. Pro kambarių langus atsiveria vaizdas į prekybos komplekso vidinį kiemą – atriumą.
Šios kategorijos kambarių skaičius – 160.

Dviviečiai kambariai, kurių plotas - 18-21 m2. Kambariuose yra vonios kambarys su dušu, televizorius, mini baras, telefonas, interneto prieiga, rašomasis stalas, centrinis oro kondicionierius ir individualus temperatūros reguliavimas kambaryje. Kai kurie kambariai yra nukreipti į miestą, iš kitos dalies atsiveria vaizdas į prekybos komplekso atriumą. Šios kategorijos kambarių skaičius - 25.

Vienviečiai kambariai, kurių plotas 25-28 m2. Kambariuose yra didelis vonios kambarys
su dušais, televizoriumi, mini baru, telefonu, interneto prieiga, rašomuoju stalu, centriniu oro kondicionieriumi ir individualiu temperatūros reguliavimu kambaryje. Pro kambarių langus atsiveria vaizdas į prekybos komplekso vidinį kiemą – atriumą. Šios kategorijos kambarių skaičius - 5.

Dviejų kambarių dviviečiai kambariai kategorijos "Prabangus" plotas - 30 m2. Kambariuose yra svetainė ir miegamasis, vonios kambarys su dušu, televizorius, mini baras, telefonas, interneto prieiga, rašomasis stalas, centrinis oro kondicionierius ir individualus temperatūros valdymas
režimas kambaryje. Iš vienų kambarių atsiveria vaizdas į miestą, iš kitos – į jaukius viešbučio kiemus. Šios kategorijos kambarių skaičius yra 6.

Adresas

Sankt Peterburgas, Vladimiro pr., 19
numeriai 7
paslauga 7
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Dostoevskii 3*
6.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

viešbučio pliusai ir minusai 2008 Balandžio 16 Įvertinimas 6.0

3 dienas apsistojo Dostojevskio vieš butyje
privalumai:
- tikrai labai patogioje vietoje - gelež inkelio stotis, Nevskio prospektas, Fontanka - viskas pasiekiama pė sč iomis
- Geri pusryč iai: š vediš kas stalas, viskas skanu
minusai:
- dvigubas komfortas, nepaisant didelė s kainos, turi daug trū kumų : lan...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai