Viešbučio aprašymas Немиров 1*

Sanatorija „Nemirov“ skirta 370 žmonių. Įsikūręs dideliame pušyne, teritorijos centre yra gražus parkas. Šalia kurorto yra ežeras. Dėl labai mineralizuoto vandenilio sulfido vandens šis kurortas nuo seno buvo vadinamas Ukrainos Matsesta. Sanatorijoje kartu su kardiologijos ir neurologijos skyriais yra vienintelis Ukrainoje odos ligų gydymo skyrius. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

yra 70 km nuo Lvovo miesto Yavorsky rajone, kaime. Nemirovas.

Paslaugos viešbutyje

Gydykloje yra visi reikalingi diagnostikos kabinetai ir medicinos bazė, kurioje išduodamas natūralus sieros vandenilis ir dirbtinis deguonis, perlinės, angliarūgštės vonios, atliekamos fizioterapinės procedūros, inhaliacijos, masažas.
Atliekamas ozokerito gydymas, yra manualinės terapijos, vaistažolių gydymo, kineziterapijos mankštos, urologinės ir odontologijos su protezavimu kabinetai.
Buvo atidarytos Morshinsky mineralinio vandens ir Mirgorodskaya tipo mineralinio vandens "Anna" siurblinės.

Numeriai

Poilsiautojai sanatorijoje „Nemirovas“ apgyvendinami patogiuose pastatuose vienviečiuose ir dviviečiuose kambariuose su visais patogumais. Yra dviviečiai dviejų kambarių "Lux" klasės apartamentai.

Adresas

81013, Lvovo sritis, Javorivo rajonas, miestas. Nemirovas, g. Kurortas, 21
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 6
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Nemirov 1*
8.0 iš 10 0 | iš 4 viešbučių Nemirova

Poilsis 2009 Balandžio 20 Įvertinimas 8.0

Sanatorija kaip visuma nebloga, bet tik tiems, kurie tikrai atė jo gydytis ir pailsė ti nuo civilizacijos. Buvau jau 3 kartus ir grį š iu. Sanatorijos kambariai gana patogū s (kur gyvenau). Maistas – palieka daug norimų rezultatų . Personalas labai draugiš kas ir dė mesingas. Gydymas puikus. Man patinka!! !...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai