Viešbučio aprašymas Palace Zagreb 4*

1891 m. pastatyti Šlesingerio rūmai jau 1907 m. buvo paversti viešbučiu ir tapo pirmuoju viešbučiu Zagrebo istorijoje. 1987 m. viešbutis buvo visiškai atnaujintas ir pridėta naujų dalių. Viešbutis yra Art Nouveau ir šiuolaikinių technologijų mišinys. Dėl savo vietos istoriniame miesto centre šis viešbutis puikiai tinka turistams, norintiems iš arčiau susipažinti su Zagrebo įžymybėmis. // Atnaujinta 04 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs pačiame miesto centre Strossmaer aikštėje, šalia Karaliaus Tomislavo aikštės ir Petar Zrinski aikštės, 10 min. pėsčiomis nuo Kroatijos nacionalinio teatro.
18 km nuo oro uosto ir 200 m iki Zagrebo geležinkelio stoties.

Paslaugos viešbutyje

118 standartinių kambarių, 3 apartamentai ir 2 studijos tipo apartamentai (yra kambariai nerūkantiems); automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas „Strossmaer“, „Kavinė-restoranas“, seminarams ir dalykiniams susitikimams – salonai „Krlezh“ (50 vietų) ir „Zrinski“ (100 vietų), aprūpinti viskuo, ko reikia pristatymams.
  • renovacijos metai

Numeriuose

oro kondicionierius, vonios kambarys (tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, palydovinė televizija, mokami kabeliniai kanalai, internetas, mini baras.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai