Viešbučio aprašymas Витон 2*

Jis yra 4 km į rytus nuo Jaltos, Otradnoje kaime, tarp Yalta viešbučio ir Nikitsky botanikos sodo Magaracho trakte, šalia pakrantės pensiono, esančio sename parke (11,3 ha) teritorijos. buvęs grafo Orlovo-Davydovo dvaras. Vitonas turi savo nedidelę teritoriją, kurią sudaro du gyvenamieji ir administraciniai pastatai, bei savo pirtį. Kiemas labai jaukus, sutvarkytas, su plastikiniais baldais.
Gydymas: bendro somatinio, urologinio profilio ligos. Yra stomatologijos, masažo, kineziterapijos kabinetai, purvo ir vandens gydymo įstaigos. (už papildomą mokestį). // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pensionas "Viton" yra 4 km į rytus nuo Jaltos miesto, Otradnoje kaime, tarp viešbučio "Jalta" ir Nikitsky botanikos sodo, sename parke pensionato "Pribrezhny" teritorijoje.

Paplūdimys

200m nuosavas pensionas "Pribrežny", nedidelis-akmenuotas, gerai prižiūrimas (pavėsinės stogeliai, gultai, dušai, vandens atrakcionų nuoma). Yra skyriai tėvams su vaikais ir VIP paplūdimys.

Paslaugos viešbutyje

uždaras baseinas (mokamas pensione "Pribrežny"), sauna su baseinu, restoranas, barai, parduotuvė, biliardas, teniso kortai, automobilių stovėjimo aikštelė, jūros prieplauka, šokių aikštelė, klubas, vasaros kinas, žaidimų aikštelės, vaikų kambarys su mokytojas, tinklinio aikštelė, paštas, tolimojo susisiekimo telefonai, valiutos keitykla, geležinkelio ir oro bilietų kasos.
Pensiono „Viton“ poilsiautojai nemokamai naudojasi visa pensiono „Pribrežny“ infrastruktūra.

Numeriai

- 2-viečiai kambariai (10 kv.m) su atskirais patogumais (WC, dušas), televizoriumi, šaldytuvu;
- 2-viečiai kambariai "junior suite" (14 kv.m): (c/a, dušas), TV, šaldytuvas, kondicionierius;
- 2-viečiai kambariai 2-jų kambarių apartamentai: (c/a, dušas), TV, šaldytuvas, kondicionierius;
- Apartamentai: 2 kambarių butas po remonto, dvivietis miegamasis, svetainė su minkštais baldais, įrengta virtuvė, du televizoriai, kondicionierius.

Adresas

98654, Ukraina, Krymas, Jalta, gyvenvietė Otradnoe, g. M. Torezas, 18 m.
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai