Viešbučio aprašymas Прима Спорт Отель 2*

„Prima Sport“ viešbutis yra idealus pasirinkimas planuojant biudžetinę kelionę. Tai pats nebrangiausias sprendimas verslo kelionių apgyvendinimui su priimtina kambarių ir paslaugų kokybe. Nakvynės kainos ir kokybės santykis vienas geriausių mieste. Beveik apgyvendinimas viešbutyje už nuomojamą būstą. Viešbutis „Prima Sport“ išsiskiria savo centrine vieta mieste, netoli metro stoties (Sportivnaya metro stotis – 2 minutės pėsčiomis); naujas stilingas interjeras, moderni kambarių įranga, kvalifikuotas draugiškas personalas. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

yra istoriniame Sankt Peterburgo centre, Petrogrado pusėje, prie pat Jubileiny sporto rūmų.

Paslaugos viešbutyje

- verslo centras;
- registratūra (visą parą veikianti apgyvendinimo ir informacijos tarnyba);
- didelė automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Visuose viešbučio kambariuose yra jutikliniai telefonai ir palydovinė televizija. Visuose kambariuose įrengti privatūs patogumai, vonios kambariuose – importuota santechnika. Visose patalpose yra tiekiamoji ir ištraukiama priverstinė ventiliacija su centralizuota oro temperatūros kontrole.
Dvivietis A tipo „universalus“ – siūlo galimybę ir – šeimyniniam dviviečiui apgyvendinimui (lovos perkeliamos kartu), ir – atskirai (lovos įrengiamos atskirai). Natūralu, kad visų kategorijų kambariuose galite apsistoti ir vienviečiai, nes kambarių kaina yra priimtina individualiam apgyvendinimui. Dvivietis A tipas suteikia papildomą lovą trečiam svečiui.
Dvigubas B tipas – labiau biudžetinė, jaunimo kategorija. Šio tipo kambariuose yra dviaukštės lovos. Šios patalpos apšviestos dirbtinai (dirbtiniai langai). Pagal kainą vienam asmeniui / vietai prieinamiausi yra keturviečiai kambariai. Šiuose kambariuose taip pat yra dviaukštės lovos; apšvietimas keturviečiame tik dirbtinis.

Adresas

Sankt Peterburgas, šv. Dobrolyubova, 14 m

Telefono numeriai

Телефон: +7(812)324-70-77
Факс: +7(812)324-70-77

Еl. paštas

sport@prima-nomerov.net
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai