Viešbučio aprašymas Эллинги Дельфин 1*

Ellings „Dolphin“ susideda iš privačių pastatų, kurie yra jų įrengtoje teritorijoje su nedideliu jaukiu krantine (suoliukai / fontanai / parduotuvė / kavinė / kioskai / poilsio zonos).
Teritorija saugoma, įvažiavimas perėjomis.
Paplūdimys nemokamas. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Juodosios jūros pakrantėje, ekologiškai švarioje vietovėje 4 km į rytus nuo Aluštos. Iki Aluštos centro ir centrinės krantinės 10-15 minučių automobiliu / taksi / mikroautobusu arba 35 minutės pajūriu pėsčiomis.

Paplūdimys

Paplūdimio zoną sudaro nemokamas akmenukų paplūdimys, esantis 5-40 metrų nuo valčių namelių (priklausomai nuo linijos), įrengtas didelis 3 pakopų soliariumas ir nemokamos deginimosi pavėsinės su tentais ir laiptais žemyn į jūrą.
  • ant jūros kranto
  • II eilė nuo jūros
  • 3 ir toliau
  • privatus paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • pontonas ar prieplauka
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Maisto ir ūkinių prekių parduotuvė, kioskai, kavinės (su integruotu maitinimu), pirmosios pagalbos punktas, automobilių stovėjimo aikštelė, ekskursijos, kirpykla, taksi užsakymas su pervežimo galimybe (už papildomą mokestį).
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kirpykla/grožio salonas
  • gydytojas
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • jachtų švartavimas

Vaikams

Kūdikių lovelių ir aukštų kėdučių nuoma.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Žvejyba, nardymas, išvykos ​​valtimis, ekskursijos džipais, vandens motociklai, plaukiojimas bananais. Masažuotojo paslaugos, vandens pramogos, ekskursijos. Galimybė žvejoti, piknikas su šašlyku.
  • vandens veikla
  • nardymas
  • žvejyba
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Kooperatyvas yra 4 linijų ir susideda iš 8 pastatų/kvartalų 4 - 6 aukštų. Kiekvienas kvartalas susideda iš privačių valčių namelių, kai kuriuos iš jų galima išsinuomoti ir poilsiauti. Kambariai yra nuo vieno kambario studijos iki keturių kambarių dviejų aukštų. Vaizdo į jūrą buvimas, patalpų išplanavimas, įranga ir įranga kiekvienai valčių nameliui yra individuali, ją reikia patikslinti. Karštas/šaltas vanduo visą laiką.

Numeriuose

Iš savininkų telefonu: +797-88-53-01-78, arba +7978-047-26-03 (VIBER).
1, 2, 3, 4 kambarių „Lux“, „Patobulinto standarto“ ir „Standartinio“ lygio valčių nameliai.
Galimas apgyvendinimas valčių nameliuose nuo 3 iki 14 žmonių (keturių kambarių dviejų aukštų apartamentai).
Visi variantai turi:
Wi-Fi, paplūdimio ir saulės gultai, šašlykinė ir iešmai, palydovinė televizija, oro kondicionierius, visi patogumai su indais ir modernia virtuvės technika (viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė), lygintuvas, plaukų džiovintuvas, karštas / šaltas vanduo visą laiką, skalbimas 90% pasirinkimų arba nemokama skalbimo mašina. Liukso numeriuose yra dideli balkonai, skirti atsipalaiduoti. Yra pasiūlymų su vaizdu į jūrą, Alušta, Lokio kalną.
Kiekviename variante yra patalynė, rankšluosčiai, pagalvės, antklodės, viskas, ko reikia savaiminiam išsivalymui ir maisto ruošimui.

Savininkai skambina Kyivstar +38 067 539-13-30 (Julija) pusantro, dviejų kambarių kambariai pirmoje linijoje su panoraminiais jūros vaizdais: dešinėje yra Lokio kalnas (Ayu-Dag) Gurzufe, Alušta, kairėje yra Meganom kyšulys Sudake. Iki jūros nuo 5 iki 30 metrų, priklausomai nuo kambario. Talpa nuo 2 iki 6 žmonių.
Visuose kambariuose yra baldai ir buitinė technika: kondicionieriai, televizoriai, lygintuvai, plaukų džiovintuvai, virtuvės/virtuvės komplektai su šaldytuvais, mikrobangų krosnelėmis, elektrinėmis viryklėmis, indais. Svečiams suteikiami patalynės užvalkalai ir rankšluosčiai. Dviejų kambarių liukso numeriuose yra dideli baldais apstatyti balkonai su panoraminiais jūros vaizdais, skalbimo mašinos. Karštas ir šaltas vanduo nuolat.
Taip pat yra dengtos baldais apstatytos pavėsinės, iš kurių atsiveria panoraminiai jūros vaizdai, ir saulės vonių prie vandens kranto.

Savininkai skambina +38 (050) 9691593, +38 (050) 2488517, keli atskiri elpeliai. Kiekviena valčių namelis skirta vienai ar dviem šeimoms. Kiekvienoje valčių namelyje yra 2-3 kambariai. Vietų skaičius vienoje valčių namelyje – 5 žmonės. Atstumas iki vandens yra 40 m.
Kiekvieną valčių namelį sudaro vienas aukštas, du atskiri kambariai, virtuvė, vonios kambarys (dušas, praustuvas, tualetas) ir prieškambaris. Kambariuose yra 2 ir 3 lovos. Kambaryje yra televizorius, palydovinė televizija, oro kondicionierius. Virtuvėje yra šaldytuvas, elektrinė viryklė, elektrinis virdulys, mikrobangų krosnelė, pilnas reikalingų indų komplektas, elektrinis boileris. Iš kambarių atsiveria vaizdas į jūrą. Priešais įėjimą į valčių namelį yra balkonas-terasa su vaizdu į Demerdži kalną. Terasoje yra stalas ir kėdės, leidžiančios atsipalaiduoti po baldakimu nuo saulės. Patalynė yra pilna komplektacija ir keičiama kas 7 dienas.
Maitinimas neteikiamas. Svečiai maistą gamina patys įrengtoje virtuvėje arba valgo kooperatyvo teritorijoje esančiame valgomajame ar kavinėje. Pervežimo iš Simferopolio paslaugos iš geležinkelio stoties ar oro uosto, pažintinės kelionės automobiliu ar mikroautobusu su gidu.

Adresas

Krymas, Alušta, Sudako plentas, 4 km, kooperatyvas "Delfin".
numeriai 6,9
paslauga 6,1
švara 6,7
maistas 4,5
infrastruktūra 5,6
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Ellingi Delfin 1*
6.1 iš 10 28 apžvalgų | №28 iš 114 viešbučių Alušta

Neperveskite pinigų be kvito! 2021 Liepos 29 Įvertinimas 1.0

Svarbu! Delfinų nameliai yra didž iulis graž us kompleksas, kuriame gyvena geri ir paslaugū s ž monė s (kooperatyvui priklauso apie 450 savininkų ). Š i apž valga apie „poilsį “ valč ių namelyje, už sakytame iš ellingi svetainė s. com. ua Julija turi levandų arba kaip ji apib$...


Viskas gerai 2019 Rugpjūčio 04 Įvertinimas 8.0

2019 metų rugpjū č io mė nesį ilsė jomė s dviejų kambarių apartamentuose. Nuostabū s š eimininkai (Natalija Borisovna ir Julija) padarė viską maksimaliai dė l poilsiautojų , greitai iš sprendė visas iš kilusias problemas, atsakė į visus klausimus. Taigi, pavyz...


atostogos 2017 m 2017 Rugpjūčio 14 Įvertinimas 5.0

10 ž monių kasmet ilsė josi „Delfine“ Kryme, tač iau paskutinį kartą tai buvo 2013 m.
Š iemet draugai ir artimieji nusprendė (kaip ir tolimais ramiais metais) vis dė lto susirinkti į Delfinų valč ių namelį . Kadangi giminaič iai iš Rusijos ketino keltis į Vokietiją , o...


Siaubinga vieta!!!!! 2016 Rugpjūčio 03 Įvertinimas 1.0

Š iais metais nusprendė ilsė tis Kryme. Ten ilsė jomė s prieš.2 metus Aluš toje, mums labai patiko. Dar gerokai prieš atostogas pradė jo rinktis vietą . Vė l sustojome Aluš toje. Internete už tikau puikių atsiliepimų apie valč ių namelius „Delfinas“. Paraš ė . Pasir...


Kažkaip nelabai 2016 Liepos 10 Įvertinimas 4.0

(Daug bukofo – už tai, kaip yra!! ! )
Delfinų kooperatyve nuo 2016-07-10 iki 2016-07-21 atostogavome su š eima 35 kab. , kuris yra pirmoje eilė je. Rado vietą vienoje iš svetainių . Taip pat yra administratorė s Natalijos Medvedevos numeris. Per ją už sisakiau atostogas. Kainuoja 4300? per dieną . Buvo p...


mums patiko 2016 Liepos 01 Įvertinimas 9.0

Sveiki, noriu papasakoti apie visa kita. Š iais metais nusprendė me ilsė tis Kryme ir pradė jome ieš koti kur, pasirinkimas krito į kooperatyvą „Dolphin“ Aluš ta. Pamatė me Natalijos Medvedevos telefono numerį.89788169943 (viber) ir paskambinome. Derybų metu ji mums atsiuntė daug kambarių nuotra...


Tobulos atostogos šeimoms su mažais vaikais! 2015 Rugpjūčio 06 Įvertinimas 10.0

Š ią vasarą š ią nuostabią vietą radome internetu – už sakė me ją telefonu be iš ankstinio apmokė jimo! Oro uoste mus pasitiko didelis automobilis su 2 vaikiš komis kė dutė mis, kadangi turime du vaikus (1 m. ir 5 m. ), pakeliui atvež ė į prekybos centrą , kuriame ...


Tiesą pasakius, nostalgija Krymui, nusprendž iau atgaivinti emocijas dė l vietos, kurioje buvau, o dabar finansine prasme pasirinkau ją pigiau. Patikslinsiu, kad mane sustabdė tik bū sto kaina.
Vietoj naujų nuotraukų ir kaž kieno adekvač ių emocijų tiesiog skaič iau nesą mones, po kuri...


Senas trupinys pensininkams 2015 Birželio 13 Įvertinimas 1.0

Š i valč ių namelis yra valč ių kooperatyvas, paplū dimys nedidelis, vienas betonuotas, teritorija gana gerai sutvarkyta. Tai vienas iš privalumų . Teritorijoje yra parduotuvė su kainomis kaip restorane....


Į Š IĄ NUOSTABIĄ VIETĄ važ iuoju jau 7 METUS – IŠ KIEKVIENOS KELIONĖ S GAUNU TOBULIĄ PATIRTĮ IR MOKESTĮ
MŪ SŲ RYŠ IAI NUSIPIRKĖ.1 VALTIS - DABAR GALIU JOTI DAR DAŽ Niau
GALITE PATEIKTI IR NUOMOTI, GALIMA...


9 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Modernus viešbutis
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Įėjimas į jūrą nuo pontono
Privatus viešbučio paplūdimys
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas