Viešbučio aprašymas Gran Castillo Tagoro 5*

Построенная в канарской колониальном стиле, архитектор вдохновился самком "San Jose" XV века который он воспроизвел в здании отеля. Гостиница открыта в феврале 2006 г. // Atnaujinta 22 vaario 2023
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Dream Gran Castillo yra pietinėje Lanzarotės pakrantėje, 15 min. pėsčiomis nuo paplūdimio, su nuostabiu vaizdu į jūrą.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai (1 švediškas stalas, 2 a la carte – itališka ir tarptautinė virtuvė), 3 barai, mini klubas vaikams nuo 3 iki 12 metų, SPA centras „Vitanova“ SPA, 3 baseinai su jūros vandeniu – vienas iš jų šildomas. žiemą 1 vaikiškas baseinas su gėlu vandeniu ir 1 sūkurinė vonia su gėlu vandeniu, baras prie baseino, diskoteka, konferencija. salė, interneto taškas, biliardas, teniso kortai, padelis, automobilių stovėjimo aikštelė, animacinė programa, kirpykla, vaikų priežiūra pagal pageidavimą ir už papildomą mokestį. mokestis, automobilio nuoma.

Numeriai

DBL Super yra minimali kambario kategorija. Yra svetainės zona su sofa, seifas (nemokamas), ventiliatorius, oro kondicionierius, mini baras, persirengimo kambarys, televizorius su palydovine televizija, atskiras vonios kambarys, vandens masažo dušas vonioje,.

Pažįstama – erdvūs kambariai su stumdomomis durimis tarp miegamojo ir svetainės, kur yra sofa – lova. Leidžia apsigyventi 4 žmonėms. Yra seifas (nemokamas), palydovinė televizija, ventiliatorius, oro kondicionierius, mini baras, rūbinė, atskiras vonios kambarys, vandens masažo dušas vonioje, palydovinė televizija.

Mažasis liukso (junior suite) numeris – toks pat kaip DBL Superior, bet daugiau erdvės.

Vyresnysis liukso (suite) numeris – toks pat kaip DBL superior, bet gali turėti 1 arba 2 miegamuosius ir daugiau ploto. Tarp miegamojo ir salono yra durys, o vonios kambaryje – sūkurinė vonia

Liukso numeris „Real“ – juose yra 2 miegamieji su vonios kambariu ir sūkurine vonia, holas, didelė rūbinė, terasa, seifas (nemokamas), ventiliatorius, oro kondicionierius, mini baras, palydovinė televizija.

Liukso numeris Imperial: Įsikūręs centriniame pastate, su priekiniu vaizdu į jūrą, su didele terasa. Juose yra 2 miegamieji su vonios kambariu. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir vandens masažo dušas. Kambaryje taip pat yra poilsio kambarys, didelė rūbinė, seifas (nemokamas), ventiliatorius, oro kondicionierius, mini baras, palydovinė televizija.

Adresas

Urbanizacion Los Coloradas, parcelas 3 y 4 C.P. 35570, Playa Blanca, Lanzarote.
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis