Viešbučio aprašymas Лоцман 2*

Poilsio centras „Lotsman“ yra vaizdingoje vietoje, Berdjansko nerijos pradžioje. Teritorijoje, esančioje pirmoje Azovo jūros linijoje, kurios plotas 1 ha, yra: vienas trijų aukštų miegamasis pastatas, 1 dviejų aukštų pastatas su balkonais, valgomasis, žaidimų aikštelė, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, paplūdimio baras, pavėsinės. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iki artimiausios parduotuvės 300 m.
Vandens parkas yra už 2 km.
Zoologijos sodas yra už 3,5 km.

Paplūdimys

  • 1-oji eilutė
  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Poilsiautojų paslaugoms bazės teritorijoje yra: automobilių stovėjimo aikštelė, paplūdimio baras.

Už tam tikrą mokestį teikiama kepsninės nuomos paslauga. Komplekte yra kepsninė, džiovintų vaisių malkos, grotelės, iešmas, kepuraitė ir rezervacija bet kokiam paviljonui, kurio norite.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems

Vaikams

Mažiesiems svečiams įrengta žaidimų aikštelė su „Ankstyvos pradžios“ kompleksu, smėlio dėže.
Kas savaitę šeštadieniais vyksta nemokama vaikų animacija.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė

Numeriai

Dvivietis standartinis – modernūs kompaktiški kambariai su visais patogumais. Kambaryje yra LED televizorius, šaldytuvas, oro kondicionierius, vonios kambarys, WI-FI. Vonios kambaryje yra praustuvas, tualetas, karšto vandens dušas (boileris). Patalpos yra antrame ir trečiame pastato aukštuose.
Bendras patalpos plotas 10 kv.m.

Junior Suite – yra pagrindiniame pastate ir yra erdvus kambarys su LED televizoriumi, šaldytuvu, oro kondicionieriumi ir vonios kambariu, bevieliu internetu. Vonios kambaryje yra dušas ir boileris. Kambaryje yra dvigulė lova (160 cm) ir sofa 140 cm pločio Kambarys skirtas patogiai nakvynei nuo dviejų iki trijų suaugusiųjų arba dviejų suaugusiųjų ir dviejų vaikų.
Bendras patalpos plotas 22 kv.m.

Mažasis liukso numeris su terasa - šios kategorijos kambariai yra dviejų aukštų pastate Nr. 3, kai kurie iš jų yra su vaizdu į atvirą jūrą, iš kitų į įlanką. Kiekviename kambaryje yra LED televizorius, šaldytuvas, oro kondicionierius ir vonios kambarys, WI-FI yra kambaryje ir terasoje. Vonios kambaryje yra dušas ir boileris. Kambaryje yra dvigulė lova (160 cm) ir sofa 120 cm pločio, terasoje yra sodo baldai.
Bendras patalpos plotas 20 kv.m.
Dviejų kambarių apartamentai idealiai tinka didelei kompanijai arba trijų ar keturių asmenų šeimai. Kambaryje yra viskas patogiai viešnagei: LED televizorius, šaldytuvas, kondicionierius, WI-FI, vonios kambarys. Vonios kambaryje yra praustuvas, tualetas, karšto vandens dušas (boileris).
Kambarį sudaro miegamasis ir svetainė. Miegamajame yra dvigulė lova, svetainėje – didelė sofa-lova.

Vieno kambario liukso numeris su balkonu - kambarys, kurio bendras plotas 22 kv.m. su nuostabiu vaizdu į jūrą, dvigule lova, didele sofa, LED televizoriumi, šaldytuvu, oro kondicionieriumi ir baldais balkone.

Butas yra erdvus trijų kambarių liukso numeris su virtuve, LED televizoriumi, šaldytuvu ir oro kondicionieriumi. Bendras patalpos plotas 35-40 kv.m. Kambaryje yra miegamasis su dvigule lova, svetainė su didele sofa, virtuvė su indukcine virykle, virduliu, mikrobangų krosnele, indais. Vonios kambaryje yra dušas, tualetas, kriauklė, skalbimo mašina. Pro miegamojo ir svetainės langus atsiveria gražus vaizdas į įlanką, saulėlydį ir naktinį miestą su apžvalgos ratu.

Numeriuose

Visuose kambariuose yra plokščiaekraniai LED televizoriai, šaldytuvai, oro kondicionieriai. Visuose kambariuose yra atskiras vonios kambarys su karšto ir šalto vandens tiekimu 24 valandas per parą.

Adresas

Ukraina, Berdjanskas, g. Makarova, 7 m
numeriai 9
paslauga 8,9
švara 8,7
maistas 4,7
infrastruktūra 8,4
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Lotsman 2*
8.4 iš 10 2 apžvalgos | iš 121 viešbučių Berdjanskas

Geras pensionas 2021 Birželio 30 Įvertinimas 10.0

Š iais metais paė miau bilietą per profesinę są jungą į Berdjansko neriją pensionate „Pilotas“. Nuo 30.06 iki 9.07 ilsė jausi su ž mona ir dviem anū kais 2 lovų apartamentuose. Atvykus mus mandagiai pasitiko administratorė Tatjana, kuri mus už registravo ir paaiš kino elgesio taisykle...


Siaubas 2014 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 1.0

Š iemet ilsė jomė s poilsio centro „pilotė je“ – niekam nepatariu. Net než inau nuo ko pradė ti. Ir taip, eilė s tvarka:
1. Visa patalynė ir pagalvė s, į skaitant dichlorvoso arba dulkių muilo kvapą .
2. Antrą dieną - paaiš kė jo, kad naktį dingo elektra ir dingo visas k&#...


Lysva Permės teritorija 2011 Balandžio 01 Įvertinimas 9.0

Sveiki, ilsė jomė s pas jus prieš dvejus metus, norime vė l pas jus atvykti geguž ė s mė nesį , kokie jū sų pasiū lymai, laukiame atsakymo į el. adresu evnutskih@gmail. com...


7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Privatus viešbučio paplūdimys
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas