Viešbučio aprašymas Paradise Resort 5*

Viešbučio pastatas yra modernus 28 aukštų bokštas, esantis Gold Coast širdyje. Iš viešbučio kambarių atsiveria nuostabus vaizdas į vandenyną ir Gold Coast panorama. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs rytinėje Australijos pakrantėje, Kvinslando valstijoje, Gold Coast kurorte, 20 km iki Coolangatta oro uosto, 110 km iki Brisbeno oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra sveikatingumo ir SPA centras, kuriame yra sauna, garinė pirtis, fontai, treniruoklių salė, procedūrų kabinetai, siūlantys platų veido ir kūno priežiūros paslaugų spektrą. „Marriott“ yra šildomas lauko baseinas, sūkurinė vonia, o jį supa erdvi vandens zona su lagūnomis, kriokliais, grotomis, taip pat įvairiomis vandens sporto šakomis, nardymu, teniso kortais ir 4 golfo aikštynais šalia viešbučio.

Numeriai

Visuose šviesiomis spalvomis dekoruotuose numeriuose su kilimine danga išklotomis grindimis Būdingas visų kambarių bruožas yra panoraminiai langai, pro kuriuos atsiveria nuostabus vaizdas į miestą ir vandenyną. Viešbutyje yra 330 patogių įvairių kategorijų kambarių, įskaitant 300 svečių kambarių, taip pat 30 mažųjų ir verslo klasės liukso numerių.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius su palydovine ir kabeline televizija, telefonas su balso paštu, interneto prieiga, seifas, mini baras, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys, lygintuvas ir lyginimo lenta, vonios kambarys su vonia, atskiras dušas, plaukų džiovintuvas, chalatai.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai