Viešbučio aprašymas Novi 5*

Modernus viešbutis, pradėtas eksploatuoti 2008 m. Puikiai tinka šeimos atostogoms. // Atnaujinta 26 kovo 2023
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

akmenuotas su akmens plokštėmis degintis, 50 - 300 m atstumu, skėčių, gultų ir sporto inventoriaus nuoma, paplūdimio ilgis 2 km link Novy Vinodolsky. Natūralios akmenukų įlankos ir uolėti paplūdimiai.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, pasveikinimo kokteilis, konsjeržo paslaugos, nešikas ir bagažo nešikas, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė garaže, restoranas su terasa su vaizdu į jūrą, vestibiulio baras, kambarių aptarnavimas 24 valandas per parą, 2 konferencijų salės, 2 posėdžių salės , verslo centras, faksas, kopijavimas , draudimas visą parą, įvairiakalbis personalas, vaikų klubas, vaikų priežiūra, valiutos keitimas, automobilių nuoma, bagažo saugykla, lauko baseinas, tiesioginis įėjimas į Thalasso sveikatingumo ir sveikatingumo centrą „Novi“, kurio plotas 9400 m² ( sujungtas su viešbučiu), nemokamas pagrindinis sveikatingumo paketas. Netoli viešbučio yra drabužių, avalynės, madingų aksesuarų, kosmetikos, sporto įrangos, suvenyrų parduotuvės.
  • renovacijos metai

Numeriuose

STANDARTINIS DVIVIŠKAS KAMBARYS:
(plotas apie 27 m²): balkonas, jūros pusė, specialaus dizaino baldai, vonios kambarys su prabangiais vonios reikmenimis, plaukų džiovintuvas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, LCD televizorius, palydovinė televizija, darbo stalas, tiesioginis telefonas, bevielis internetas , balso paštas , mini baras, kavos ir arbatos virimo aparatas, seifas, gesintuvas.
Patalpos pritaikytos neįgaliesiems. Yra kambarių nerūkantiems.
numeriai 7,5
paslauga 8
švara 8,5
maistas 9
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Novi 5*
8.5 iš 10 0 | iš 7 viešbučių Novi Vinodolskis

geriausias šiame mieste 2014 Rugsėjo 15 Įvertinimas 8.0

geriausias vieš butis Novi Vinodolski mieste, penkios ž vaigž dutė s, didž iulė teritorija su savo paplū dimiu, baseinai, vienas iš jų š iltas viduje, treniruokliai, nuostabus kambarys moterims su duš u, bagaž o kambarys, jie iš duoda chalatas, š lepetė s, paplū dimio rankš ...


super viešbutis ir super jūra 2012 Liepos 25 Įvertinimas 9.0

naujas puikus aukš tų jų technologijų vieš butis savo didž iulė je teritorijoje su didž iuliu SPA centru (vidaus ir lauko). Antroje teritorijos pusė je yra modernū s dviejų aukš tų namai su butais. pats viesbutis aisku 5*, labai grazus, o butai namuose labiau kaip 3 zvaigzdziu, bet vistiek puik...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai