Viešbučio aprašymas Komaneka Resort 4*

Viešbutis yra Ubudo centre, 26 km nuo Denpasaro miesto. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas (indonezietiška ir tarptautinė virtuvė), baras, SPA centras: įvairūs masažai naudojant aromatinius aliejus, kūno ir veido priežiūros programos, manikiūras ir pedikiūras, žolelių ir gėlių vonios. Kambarių tarnyba visą parą, skalbykla, biblioteka, meno galerija.

Numeriai

Liukso kambarys: kambarys su vaizdu į ryžių laukus ir atogrąžų sodą, labai didelė arba dvi atskiros lovos, mini baras, oro kondicionierius, telefonas, seifas, chalatas ir šlepetės, vonios kambarys su vonia ir dušu, veranda.

Liukso kambarys: erdvus kambarys su panoraminiu vaizdu į ryžių laukus, labai didelė lova, sofa, mini baras, oro kondicionierius, telefonas, CD grotuvas, seifas, chalatas ir šlepetės, vonios kambarys su vonia ir dušas, veranda.

Sodo vila: labai didelė lova, sofa, mini baras, oro kondicionierius, telefonas, CD grotuvas, seifas, chalatas ir šlepetės, vonios kambarys su vonia ir dušu, veranda.

Vila prie baseino: vaizdas į ryžių laukus, baseinas, mini baras, oro kondicionierius, telefonas, CD grotuvas, seifas, chalatas ir šlepetės, vonios kambarys su vonia ir dušu, veranda.
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai