Viešbučio aprašymas Narutis 5*

Vilniaus senamiesčio centre. Atstumas nuo viešbučio iki oro uosto yra 10 km, geležinkelio stotis - 2 km, jūrų uostas - 300 km, autobusų stotis - 2 km. Viešbučio pastatas yra XVI amžiaus architektūros paminklas. Pirmą kartą jis paminėtas 1581 metais Kelne išleistoje Pasaulio miestų knygoje. XVI–XIX a. viešbutyje gyveno vieno seniausių Rytų Europoje Vilniaus universiteto profesoriai, mokslininkai ir studentai. Narutis yra prestižinių nepriklausomų viešbučių tinklų „Summit Hotels & Resorts“ ir „Great Hotel of the World“ narys.
Viešbutyje yra 50 kambarių: 17 vienviečių; Iš jų 33 dviviečiai – 19 standartinių kambarių, 8 geresnieji kambariai, 5 apartamentai, 1 butas. Kiekvienas iš 50 viešbučio kambarių yra skirtingo išplanavimo su unikaliomis XVI–XIX a. freskomis, sienų tapyba, originaliomis lubų sijomis arba gotikiniais skliautais.
2000 m. pabaigoje viešbučio kambarius klasikiniu stiliumi dekoravo prancūzų dizaineris. Kambarių interjerui Anne Toulous naudojo patogius prancūziškus ir lietuviškus baldus, elegantiškas užuolaidas ir lovatieses, minkštus ir triukšmą sugeriančius kilimus kambariams ir koridoriams. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Kiekviename kambaryje yra mini baras, palydovinė televizija su kanalais rusų, anglų, vokiečių, prancūzų, švedų, japonų kalbomis; 4 „Pay TV“ kanalai su transliacija visą parą. Viešbutyje įrengta oro kondicionavimo sistema ir autonominė šildymo sistema (nepriklausoma nuo miesto šildymo sistemos), kuri taip pat užtikrina nuolatinį karšto vandens tiekimą. Visuose vonios kambariuose rasite plaukų džiovintuvus, šildomas grindis, chalatus, kasdien keičiamus rankšluosčius, asmens higienos reikmenis.

Vienvietis kambarys – mažas ir jaukus kambarys su vonia arba dušu. Kambaryje yra telefonas, palydovinė televizija, mokama televizija ir mini baras. Galite rinktis kambarį su vaizdu į Piles gatvę, ramų Universiteto botanikos sodą, Gedimino pilies bokštą ar ramų kiemą.

Dvivietis kambarys – Neseniai renovuoti kambariai su nuostabiu vaizdu į Pilies gatvę ir Šv.Jonų bažnyčią. Kambariuose yra dvigulė lova, vonia arba dušas, telefonas, palydovinė televizija, mini baras. Užsisakykite kambarį su gotikiniais skliautais ar XVII amžiaus freskomis!

De Luxe – puikūs kambariai, dekoruoti prancūzų dizainerės Anne Toulous. Jaukus interjeras, patogi dvigulė lova, mini baras, palydovinė ir mokama televizija, vonios kambarys, telefonas. Originalūs ąžuoliniai baldai gaminami pagal užsakymą ir puikiai atrodo freskų, viduramžių sijų ar nišų fone.

Mažasis liukso numeris – jaukus dizainas, erdvus kambarys, XVI-XIX amžių freskos ir balkonas išskiria šį liukso numerį iš kitų kambarių. Jūsų paslaugoms kambaryje yra mini baras, telefonas, palydovinė ir mokama televizija, originalūs baldai ir didelė patogi lova.

Liukso numeris – apartamentuose yra viskas, ko reikia reikliam svečiui aukščiausios klasės viešbutyje: svetainė su minkštais baldais poilsiui ir valgomojo stalu, du miegamieji su labai didelėmis lovomis, marmurinis vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. , atskira tualeto patalpa svečiams. Kiekviename kambaryje ir vonios kambaryje rasite palydovinę ir mokamą televiziją, oro kondicionierių, telefoną. Jūsų pageidavimu apartamentuose gali būti įrengtas modernus verslo biuras. Komfortą garantuos restauruotos praėjusių amžių freskos ant sienų ir gausybė šviežių gėlių visuose apartamentuose.

Adresas

Narutis viešbutis
Kontaktinė informacija: Pilies g. 24, LT-01123, Vilnius, Lietuva.

Telefono numeriai

Тел: 370 5 2122894,

Факс: +370 5 2622882

Еl. paštas

info@narutis.com

Svetainė

Narutis 5*
numeriai 9
paslauga 9
švara 9,5
maistas 9
infrastruktūra 8
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Narutis 5*
6.2 iš 10 3 apžvalgos | №3 iš 52 viešbučių Vilniaus

Lietuva vien Vilnius 2010 Kovo 01 Įvertinimas 9.0

Visiems, laba diena visiems!
Noriu pasidalinti į spū dž iais apie kelionę po Lietuvą . Č ia su vyru praleidome trumpą savaitgalį , tik tris pilnas dienas su 2 nakvynė mis.
Tai buvo pirma mū sų kelionė į Baltijos š alis, o dabar manau, kad tai nebus paskutinė . Mums labai patiko!! !...


APŽVALGOS APIE VILNIŲ 2010 Vasario 05 Įvertinimas 8.0

Visiems, laba diena visiems!
Noriu pasidalinti į spū dž iais apie kelionę po Lietuvą . Č ia su vyru praleidome trumpą savaitgalį, tik tris pilnas dienas su 2 nakvynė mis.
Tai buvo pirma mū sų kelionė į Baltijos š alis, o dabar manau, kad tai nebus paskutinė . Mums labai patiko!!!
...


Vilnius Trakai 2010 2010 Vasario 01 Įvertinimas 9.0

Visiems, laba diena visiems!
Noriu pasidalinti į spū dž iais apie kelionę po Lietuvą . Č ia su vyru praleidome trumpą savaitgalį , tik tris pilnas dienas su 2 nakvynė mis.
Tai buvo pirma mū sų kelionė į Baltijos š alis, o dabar manau, kad tai nebus paskutinė . Mums labai patiko!! !...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai