Viešbučio aprašymas Дача Надежда 1*

Jis yra tiesiai už Jaltos Massandroje, garsiojo Massandros parko, kraštovaizdžio sodininkystės meno paminklo, teritorijoje.
Jis įkurtas XIX amžiaus pirmoje pusėje ir užima beveik 42 hektarus. Čia auga daugiau nei 250 rūšių medžių ir krūmų, tarp kurių kartu su gražiausiais Krymo floros atstovais auga ir kitų vietovių egzotiški augalai.

Privatus viešbutis Kryme „Nadežda“ skirtas ramiam šeimos poilsiui Kryme su vaikais. Namų šeimininkai stebi tylą ir ramybę namuose. Kaip taisyklė, 22 valandą buitis paskęsta tyloje.
Ne vienas viešbutis Kryme padarys jūsų atostogas Kryme tokias ramias ir patogias, o nakvynės kaina negali būti lyginama su valstybinių pensionų kainomis kelionėms į Krymą.

Atstumas iki jūros 500 metrų. Nusileidimas prie jūros funikulieriumi, iki kurio reikia nueiti apie 300 metrų nuo kotedžo. Poilsiautojams išduodamas leidimas iki funikulieriaus ir paplūdimio. Nusileidimo funikulieriumi metu galėsite mėgautis neįtikėtinais Jaltos apylinkių kraštovaizdžiais. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Dacha "Nadezhda" yra Massandros parko zonoje, 10 minučių nuo jūros. Gerai įrengti paplūdimiai ir švarus oras prisideda prie geros šeimos atostogų. Nuomojamas pagal aukštą (100 kv.m plotas)

Jis siūlo 3 aukštus, pritaikytus skirtingiems poreikiams.
Grindys skirtos skirtingam poilsiautojų skaičiui. Čia yra viskas, kad jūsų viešnagė būtų kuo patogesnė.

Kiekviename aukšte yra: erdvūs balkonai, vonia arba dušas ir virtuvė, oro kondicionieriai (3 ir 4 aukštuose), televizoriai su kabeline televizija (3 aukšte). Trečiame aukšte yra puikiai įrengta virtuvė ir erdvus vonios kambarys. Penkiuose antro aukšto kambariuose gali apsistoti iki 12 žmonių. Iš viršutinio aukšto atsiveria nuostabus vaizdas į jūrą ir Massandros parką

Visame name kambariuose išklotos medinės grindys, kurios sukuria papildomą komfortą. Yra jaukus kiemas, kuriame vakare galėsite atsipalaiduoti malonioje kompanijoje ir išsikepti šašlykų.

Privatus namų ūkis „Nadežda“ orientuotas į ramias šeimos atostogas su vaikais. Namų šeimininkai labai dėmesingi tylai ir ramybei namuose. Kaip taisyklė, 22 valandą buitis paskęsta tyloje.

Adresas

Massandra, šv. Mira, 11a
numeriai 8,3
paslauga 8,7
švara 8,3
maistas 5
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Dacha Nadezhda 1*
8.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 100 viešbučių Jalta

Bū stą Jaltoje rinkomė s kruopš č iai internete ir pagal draugų atsiliepimus. Kadangi mano pusbrolis jau pernai atostogavo su vaikais Masandroje, mes taip pat pasirinkome š į Jaltos kaimą .
Mes gyvenome dvivieč iame kambaryje antrame aukš te už.20 USD už naktį už kambarį . Kaina ...


Puiki vieta apsistoti su vaikais 2012 Rugpjūčio 21 Įvertinimas 8.0

Paprastai Jaltoje visada apsistodavome nuomojamuose apartamentuose (iki vaiko gimimo), tač iau pasirodž ius sū nui nusprendė me pailsė ti vieš butyje su puikiai į rengtu kiemu ir baseinu vaikams. Iš pradž ių atrodė , kad nuvaž iavome į kaž kokią pamiš kę , nes visada gyvenom...


Būtent tai, ko ieškojau savo šeimai 2010 Liepos 13 Įvertinimas 9.0

Liepos mė nesį namelyje „Nadež da“ ilsė jomė s 10 dienų , susitaupė me atostogoms iš tisus metus ir nenorė jome, kad pasirinkome maž ą Masandros kaimą ir bū tent š į namą .
Gyvenome parke, geras grynas oras, didelis plotas vaikams lakstyti ir kiemas su kepsnine vakare pasė ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai