Viešbučio aprašymas OREA Hotel Palace Zvon 4*

Po kapitalinio remonto 2006 m. Viešbučių kompleksas Palace Zvon**** Marianske Lazne savo svečiams siūlo geriausią 4 žvaigždučių viešbučio komforto ir apgyvendinimo Marianske Lazne centre derinį. Šis gražus Art Nouveau stiliaus pastatas, pastatytas XIX amžiaus pradžioje, yra pačiame Marianske Lazne centre – priešais kolonadą ir Dainuojantį fontaną, savo paslaugas siūlantis nuo 1834 metų. Garsūs jo svečiai buvo, pavyzdžiui, I.V. Goethe, T.G. Masarykas, T.A. Edisonas ir daugelis kitų. Viešbučių kompleksas iškilo 2006 m. rekonstruojant ir sujungus dviejų gretimų viešbučių Palace ir Zvon pastatus. Viešbučio kompleksui taip pat priklauso greta esantis „Perla“ pastatas, kuris yra visai šalia viešbučio. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Sanatorijos „Zvon“ 4**** pastatas nuo XIX a. pradžios stovi prie pat pagrindinės gatvės su nuostabiu vaizdu į kolonadą ir dainuojantį fontaną.

Paslaugos viešbutyje

Baseinas ir pirtis: Vidinis baseinas (27m2) gyventojams nemokamai, sauna 4 eurai/1 val., sūkurinė vonia - 10 eur/val., soliariumas - 4 eurai/10 min.
Restoranas: Restoranas – 95 sėdimų vietų, vestibiulio baras, kavinė-restoranas „Opera“ ir „Opera“ baras – namų perlas – kasdien gyva muzika, nes jau 200 metų išlaikomas istorinis stilius.
Pramogos: Prekyba suvenyrais, parkavimas - 6 eurai / diena. Sveikatingumo programa, kopijavimas, siuntimas faksu, prekyba laikraščiais ir žurnalais, prekyba suvenyrais, valiutos keitykla, pedikiūro salonas, nagų salonas, įėjimo į vykstančius kultūrinius ir socialinius renginius parūpinimo paslaugos, transporto paslaugos.
  • renovacijos metai

Numeriai

Iš viso viešbutyje „Zvon“ yra 79 kambariai, iš jų 17 vienviečių, 60 dviviečių ir 5 apartamentai.
Iš viso viešbutyje „Palace“ yra 44 kambariai, iš jų 3 vienviečiai, 36 dviviečiai ir 5 apartamentai. (Daugiau informacijos rasite viešbučio aprašyme mūsų svetainėje). Taip pat yra galimybė pristatyti papildomą lovą ir vaikišką lovelę. Kambariai rūkantiems.

Numeriuose

Kiekviename viešbučio kambaryje yra stilingi itališki baldai, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, seifas, mini baras ir vonios kambarys su tualetu, dušu ir plaukų džiovintuvu. Chalatai, šlepetės tik apartamentuose.

Adresas

Hlavni 68
Mariánské Lázně 353 01

Telefono numeriai

tel +420 354 686 111
fax +420 354 686 222

Еl. paštas

sales@zvon.oreahotels.cz

Panašūs viešbučiai

Rekomenduojami viešbučiai.

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis