Viešbučio aprašymas Алибек 2*

Poilsio centras „Alibek“ yra Teberdinsky draustinio teritorijoje, vaizdingų pagrindinio Kaukazo kalnų papėdėje, 7 km nuo Dombay kaimo. Didžiulėje poilsio centro teritorijoje ant kalnų upės krantų yra 3 gyvenamieji 2 ir 3 aukštų pastatai, pastatyti Alpių stiliaus. Netoli bazės yra vaizdingi kriokliai, Alibek ledynai, Turyevo ežeras miške.

Netoli poilsio centro įrengtos švelnios trasos pradedantiesiems slidininkams su vilkimo keltuvais. Pervežimas į pagrindines slidinėjimo trasas vykdomas poilsio centro Alibek transportu. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

7 kilometrai nuo Dombay kaimo, Alibek tarpekle.

Paslaugos viešbutyje

biliardo salė, rusiška pirtis, sauna, slidinėjimo inventoriaus nuoma, gido paslaugos, vietos palapinėms, pervežimas Dombay-Alibek, pervežimas iki keltuvų.

Numeriai

dvivietis 1 kambario liukso numeris bldg. 3 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu ant grindų, televizorius prieškambaryje.
Dvivietis 1 kambario "patobulintas" kambarys bldg. 3 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu, televizorius, balkonas.
Trivietis 1 kambario liukso numeris bldg. 1 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu ant grindų, televizorius prieškambaryje, balkonas.
Trivietis 1 kambario liukso numeris bldg. 3 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu ant grindų, televizorius prieškambaryje.
4 lovų 1 kambario liukso numeris bldg. 1 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu ant grindų, televizorius prieškambaryje.
4 lovų 1 kambario liukso numeris bldg. 3 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu ant grindų, televizorius prieškambaryje.
"Lux" 2-vietis 1 kambario butas. 3 (be papildomų lovų) - vonios kambarys su dušu, televizorius, židinys.

Adresas

rep. Karachay-Cherkessia, Teberdinsky rajonas, poz. Dombėjus.
Atsiliepimai apie Alibek 2*
5.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 13 viešbučių Dombaja

siaubas! (2018 m. sausio mėn.) 2017 Sausio 01 Įvertinimas 1.0

Tokioje graž ioje vietoje – tokia baisi bazė ! Pirmiausia jie iš Dombų keliami į stovyklą ant kepalo kartu su bulvių maiš ais, kurie apvirsta purtant per nelygumus. Antra, jokio karš to vandens! Jie sutepti netinkama vandens sistema! XXI amž iaus ž monė s! ! ! Treč ia, bazė je nė ra v...


Įspūdžiai blogi 2015 Kovo 01 Įvertinimas 1.0

Nerekomenduoju. Aptarnavimas baisus. Dirba nemandagū s ž monė s. Turite mokė ti už kiekvieną ž ingsnį . Tuo pač iu turite maldauti, kad suteiktume tą ar kitą MOKAMĄ paslaugą . Už sakė pirtį , parū pino vonią . Purvinas kaip pragaras. Pelė sis, grybelis ant sien%...


Puiki vieta, baisus maistas 2009 Liepos 01 Įvertinimas 9.0

kai pač iame Dombė juje vyksta statybos, valdo Alibekas, bet ž mogui nė ra kur valgyti, valgyklą palaikysiu - tai tik koš maras, arba brangu, arba ilgai leistis į apač ią , todė l vež ame su savimi. bet č ia iš kyla dar viena problema, kaip rasti krosnelę ir vietą "po saule". palink&#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai