Империал Парк Отель & SPA 5*

Viešbučio aprašymas Империал Парк Отель & SPA 5*

„Imperial Park Hotel & SPA“ 5* – madingas ir vienintelis Maskvos regione 5* lygio viešbutis, įsikūręs pušyne, 24 km nuo Maskvos.
Aukštas aptarnavimo ir komforto lygis, rūmų interjero elegancija, paslaugų ir pramogų įvairovė padarė viešbutį populiaria vieta maloniai apsistoti. Kambarių interjeras suprojektuotas XVIII amžiaus rūmų puošybos stiliumi. Visi kambariai erdvūs (iki 250 kv.m), įrengti individualūs oro kondicionieriai ir interneto prieiga. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Saugoma teritorija, požeminė parkavimo aikštelė 100 vietų; lauko aikštelė 250 automobilių. Viešbučio teritorijoje įrengtos vietos šašlykams ir lauko veiklai; žvejyba vasarą ir žiemą. SPA klubas, treniruoklių salė. Banketų ir konferencijų salės, verslo centras. Restoranai ir baras "Panorama", restoranas "Pivnaya Assembly", cigarų klubas "Senator". Naktinis klubas. Sporto kompleksas. Visą parą dirbanti registratūra ir apgyvendinimo paslaugos, kambarių aptarnavimas visą parą.

Numeriai

„Imperial Park Hotel & SPA“ savo svečiams siūlo 100 kambarių pagrindiniame pastate, iš jų 49 „Standartiniai“ kambariai, 31 „Studio“, 4 „Apartamentai“, 5 „Suite B“, 10 „Suite“ kambarių, 1 „Prezidentinis“. "kambarių apartamentai" ir 39 kambariai viešbutyje "Aquarelle Boutique", iš jų 14 standartinių A kambarių, 12 standartinių B kambarių, 9 "Studio A" kambariai ir 4 "Studio B" kambariai.

Numeriuose

Individuali oro kondicionavimo sistema, vonios kambarys, televizorius, interneto ryšys, telefonas, mini baras, individualus seifas, balkonas (tik pagrindiniame pastate).

Adresas

Maskvos sritis, Naro-Fominsky rajonas, Rogozinino kaimas.
numeriai 7
paslauga 6
švara 6,5
maistas 6
infrastruktūra 8,5
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Imperial Park Otel & SPA 5*
5.7 iš 10 2 apžvalgos | iš 120 viešbučių Maskva

Puiki vieta įmonės atostogoms 2014 Gegužės 23 Įvertinimas 10.0

Š ioje vietoje mū sų organizacija surengė į monė s renginį . Buvau č ia pirmą kartą . Kaip paaiš kė jo, nepaisant perskaitytų atsiliepimų , aptarnavimas puikus (malonū s darbuotojai, visi š ypsosi vieni kitiems), skanus maistas (gal tik apetitą pakė lė me po vieno ...


Mano "prašmatnios" vestuvės 2011 Rugsėjo 09 Įvertinimas 4.0

Na, ž inoma, tai tiesiog į spū dinga ir taip papirkinė ja. . . didž iulė teritorija, miš kas, „tvenkinys su pavė sine“ (kaip vadina vieš buč io vadovai, pasivaikš č iokite iki jo vasarą , tada pasidalinkite į spū dž iais), vieš buč io iš vaizda, praš matnus &#...


Savaitgalį , norė dami iš vengti miesto karš č io, nusprendė me pailsė ti š iame vieš butyje. Viskas svetainė je atrodė garbingai ir graž iai, fotografas buvo geras, jie tikė jo, kad Maskvos srities teritorijoje atsirado vertas 5 ž vaigž duč ių vieš butis.
Už saky...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai