Viešbučio aprašymas Harbour Hotel & Residence 5*

Elegantiškas 59 aukštų modernios architektūros bokštas „Harbour Hotel & Residence“ iškilęs Dubajaus centre, šalia žėrinčios Persijos įlankos, Dubai Media City, Dubai Internet City, uosto, prekybos centrų ir pagrindinių lankytinų vietų. miestas. Atidarytas 2007 m. lapkritį. Jis priklauso „Emirates Hotels & Resorts“ viešbučių tinklui. Buvęs viešbutis – Emirates Marina Hotel & Residence. Tai vienas iš dešimties aukščiausių Dubajaus pastatų, jo aukštis siekia 256 metrus. // Atnaujinta 16 kovo 2023
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra JAE rytuose, Persijos įlankos pakrantėje, Dubajaus centre, netoli Dubai Media City, Dubai Internet City, uosto, prekybos centrų ir pagrindinių miesto lankytinų vietų, 25 km. iš Dubajaus tarptautinio oro uosto.

Paplūdimys

Smėlėtas, netoli viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra „Timeless Spa“ sveikatingumo / SPA centras su sauna, garine pirtimi, sūkurine vonia, treniruoklių sale ir procedūrų kambariais, kuriuose siūlomos įvairios rytietiškais ir vakarietiškais metodais paremtos sveikatinimo ir grožio paslaugos, naudojant natūralius produktus. „Harbour Hotel & Residence“ teritorijoje yra lauko baseinas, paplūdimyje siūlomos įvairios vandens sporto šakos, šalia viešbučio yra golfo klubas ir „Wild Wadi“ vandens parkas.

Mažiesiems svečiams įrengtas vaikų baseinas, žaidimų aikštelė. Kavos restorane „Deli“ patiekiami gurmaniški vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, o SPA restorane – šiuolaikinės Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai. Viršutiniame viešbučio aukšte esančiame restorane „Penthouse“, iš kurio atsiveria nuostabūs vaizdai į aplinkinius kraštovaizdžius, patiekiami sintezės stiliaus tarptautinės virtuvės patiekalai, taip pat yra baras, kuriame patiekiamas didelis egzotiškų kokteilių ir puikių vynų pasirinkimas, įvairūs gėrimai ir lengvi užkandžiai. užkandžiai patiekiami bare prie baseino. Viešbutyje yra moderniai įrengtas verslo centras su konferencijų salėmis iki 15 žmonių. Jame yra parduotuvės, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 261 patogus įvairių kategorijų kambarys, įskaitant studijos tipo apartamentus, vieno miegamojo apartamentus, dviejų miegamųjų apartamentus, trijų miegamųjų apartamentus, mansarda. Kambariuose yra elegantiškas šiltų spalvų interjeras, su ryškių spalvų akcentais, plytelėmis išklotos grindys, patogūs baldai, kruopščiai atrinkti dekoro elementai, jaukūs balkonai, iš kurių atsiveria nuostabūs jūros ir miesto vaizdai. Visuose kambariuose įrengtos virtuvės.

Studijos tipo apartamentai (40 kv.m) – susideda iš miegamojo, svetainės ir valgomojo zonos, virtuvės, vonios kambario, balkono.

Vieno miegamojo liukso numeris (120 kv.m) – susideda iš miegamojo, svetainės su valgomuoju, virtuvės, vonios kambario, atskiro tualeto, balkono su vaizdu į miestą ir jūrą.

Dviejų miegamųjų apartamentai (160 kv.m) – susideda iš svetainės su valgomojo ir darbo zonomis, virtuvės, 2 miegamųjų su vonios kambariais, atskiro tualeto, balkono su vaizdu į miestą ir jūrą.

Trijų miegamųjų apartamentai (220 kv.m) – susideda iš prieškambario, svetainės su valgomojo zona, įrengtos virtuvės, 3 miegamųjų kambarių su vonios kambariais, atskiro tualeto, balkonų su vaizdu į miestą ir jūrą. Šeimyniniuose liukso numeriuose su vaizdu į jūrą yra papildoma svetainės erdvė.

Penthouse (400 kv.m) – yra paskutiniame 59 aukšte, susideda iš prieškambario, svetainės, valgomojo, įrengtos virtuvės, 3 miegamųjų su vonios kambariais, papildomo vonios kambario, 2 baldais apstatytų panoraminių terasų su vaizdu į miestą ir jūrą. Šiame kambaryje siūlomos liokajų paslaugos (pagal pageidavimą).

Numeriuose

oro kondicionierius, plazminis televizorius su palydovine televizija, tiesioginis telefonas, interneto prieiga, iPod, DVD grotuvas, seifas, mini baras, lygintuvas ir lyginimo lenta, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, indaplovė, šaldytuvas, viryklė virtuvėje, vonios kambarys - vonia, dušas, plaukų džiovintuvas, chalatai.

Adresas

King Salman Bin Abdulaziz Al Saud St – Dubajaus prieplauka – Dubajus
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai