Viešbučio aprašymas Riviera Beirut 4*

„Riviera Beirut“ viešbutis yra Beirute, tiesiai priešais Viduržemio jūrą. Paskutinė pastato restauracija pagal tarptautinius standartus atlikta 2001 m. Riviera Beirut siūlo patogias individualias ir šeimos atostogas, taip pat galimybę organizuoti verslo susitikimus ir konferencijas. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra tiesiai ant jūros promenados, vos penkiolika minučių nuo Beiruto oro uosto ir 10 minučių nuo miesto centro, sostinės verslo centro ir prekybos zonų.

Paslaugos viešbutyje

Kambarių aptarnavimas 24 valandas per parą, skalbimas ir valymas, automobilių nuoma, pilnai įrengtas verslo centras su interneto prieiga, vandens pramogos (buriavimas, vandens slidės, vandens motociklai, nardymo ir nardymo mokykla).
Viešbutyje yra nuosavas jachtų klubas su 45 jachtų krantine, du lauko baseinai, sveikatingumo centras su sauna ir masažo kambarys.
Jachtklube galite buriuoti ir paslidinėti vandens slidėmis, taip pat lankyti kursus nardymo centre, vadovaujant patyrusiems instruktoriams, turintiems PADI sertifikatą.
  • renovacijos metai

Numeriai

120 kambarių, įskaitant 3 verslo liukso numerius, 6 mažuosius liukso numerius, 4 vadovų liukso numerius ir vieną prezidentinį apartamentą.

Numeriuose

- reguliuojamas oro kondicionierius
- mini baras
- TV
- atsakiklis
- saugus
- Plaukų džiovintuvas

Svetainė

Riviera Beirut 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai