Viešbučio aprašymas Роял Лодж 5*

Prestižinis apartamentų viešbutis „Royal Lodge“ įsikūręs vaizdingame Pamporovo kurorte Orfėjo – Rodopo kalnuose, Bulgarijoje. Didingo pušyno širdyje, šalia kurorto centro įsikūręs viešbutis su savo unikalia atmosfera ramybėje ir tyloje yra ideali vieta žiemos slidinėjimo turizmui, vasaros kalnų turizmui, sporto, pramogų ir verslo konferencijoms.
Tiesioginis kontaktas su gamta ir švarus oras – tai „Royal Lodge“ privalumai, palyginti su dinamiška aplinka kurorto centre. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kompleksas yra centrinėje Pamporovo dalyje, netoli Orlovets viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

* transportas iki slidinėjimo trasų ir atgal į viešbutį
* Slidinėjimo drabužių spinta taupyti slidinėjimo reikmenis
* slidinėjimo mokykla ir įranga
* seifai vertingiems daiktams laikyti
* bagažo saugykla
* pabusti telefonu
* bevielis internetas
* biuro paslaugos
* skalbimas ir lyginimas
* cheminis drabužių valymas
* auklė
* Visą parą saugoma automobilių stovėjimo aikštelė

Siūlomos paslaugos
SPA centras

* VASAROS PROGRAMA „Karališkoji namelis“ – „GROŽIS VIDUJE IR IŠORĖJE“
* uždaras baseinas
* sūkurinė vonia
* pirtis
* pirtis
* soliariumas
* masažai
*Turkiška pirtis
* ritualai ir terapijos

Numeriai

Kambarių skaičių viešbutyje sudaro: 183 apartamentai Kompleksas: studija 2 žmonėms, dviejų aukštų studija 4 žmonėms, vieno kambario apartamentai 4 žmonėms, dviejų aukštų apartamentai 4+2 žmonėms, dviejų kambarių apartamentai 6 žmonės, didelis dviejų aukštų butas 6+2 žmonėms.

Studija 2 asmenims: Studiją sudaro 1 kambarys: su sofa-lova, žurnalinis staliukas, TV spinta, sulankstomas fotelis, dvigulė lova, du naktiniai staleliai su naktinėmis lempomis ir drabužių spinta. Vonios kambaryje yra dušas, kriauklė ir tualetas. Studijoje yra pilnai įrengta virtuvėlė su įmontuota elektrine virykle, mikrobangų krosnele, šaldytuvu su šaldikliu, įvairiais indais ir stalo įrankiais, taip pat stalu ir 4 kėdėmis. Svečiams suteikiami lygintuvai, lyginimo lenta, patalynės užvalkalai, rankšluosčiai ir antklodės.
Dviejų aukštų studija 4 asmenims: joje yra svetainė su virtuvėle, vonios kambarys su tualetu, prieškambaris ir vidinė laiptinė. Iš koridoriaus patenkama į pirmą aukštą, kuriame yra svetainė, virtuvėlė ir didelė terasa. Svetainėje yra sulankstoma poilsio zona, kavos staliukas, spinta su televizoriumi ir fotelis-lova. Vonios kambaryje yra dušas, kriauklė ir tualetas. Virtuvė pilnai įrengta - įmontuota viryklė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas su šaldikliu, įvairūs indai ir stalo įrankiai bei stalas su 4 kėdėmis. Vidiniai laiptai veda į antrą aukštą - miegamąjį, kuriame yra dvigulė lova, du naktiniai staleliai ir spinta, atsiveria nuostabi kalnų panorama. Svečiams suteikiama patalynė, rankšluosčiai, antklodės; taip pat lygintuvas ir lyginimo lenta, terasoje yra stalas ir 4 kėdės.
Vieno kambario butas 4 asmenims: Vieno kambario bute yra svetainė su minkštais baldais (sulankstoma), žurnalinis staliukas, spinta su televizoriumi, fotelis-lova. Miegamajame yra dvigulė lova, du naktiniai staleliai ir dvi naktinės lempos, drabužių spinta. Pilnai įrengtoje virtuvės dėžėje yra įmontuota elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas su šaldikliu, įvairių tipų indai ir įrankiai, stalas ir 4 kėdės. Svečiams suteikiami lygintuvai, lenta, patalynės užvalkalai, rankšluosčiai ir antklodės.
Dviejų aukštų apartamentai 4+2 žmonėms: svetainė su virtuvėle, du miegamieji su vonia/tualetu, prieškambaris ir vidiniai laiptai į antrą aukštą. Prieškambaris veda į pirmą aukštą, kuriame yra svetainė, miegamasis ir virtuvės dėžė bei erdvi terasa. Svetainėje yra išskleidžiama sofa 2 asmenims, kavos staliukas, naktinis staliukas su televizoriumi ir fotelis-lova. Miegamajame pirmame aukšte yra dvi viengulės lovos su naktiniais staleliais ir drabužių spinta. Vonios kambaryje yra dušas, kriauklė ir tualetas. Taip pat pirmame aukšte yra virtuvė su įmontuota elektrine virykle, mikrobangų krosnele, šaldytuvu su šaldikliu, įvairiais indais ir stalo įrankiais, stalas su 4 kėdėmis. Vidiniai laiptai veda į antrą aukštą – miegamąjį, kuriame yra dvigulė lova su dviem naktiniais staleliais, spinta ir nepakartojama kalnų panorama. Svečiams suteikiamos antklodės, patalynė, rankšluosčiai, lygintuvas ir lenta, stalas ir kėdės terasoje.
Dviejų kambarių butas 6 žmonėms: yra du miegamieji, svetainė, virtuvėlė. Svetainėje yra sulankstoma sofa-lova, kavos staliukas, naktinis staliukas su televizoriumi. Virtuvė pilnai įrengta su reikalingais indais ir stalo įrankiais, mikrobangų krosnele, įmontuota elektrine virykle, šaldytuvu su šaldikliu, stalu ir kėdėmis. Viename miegamajame yra dvigulė lova su naktiniais staleliais ir drabužių spinta, o kitame – dvi viengulės lovos ir du naktiniai staleliai. Patalynė, antklodės, rankšluosčiai, lygintuvas ir lenta, stalas ir kėdės terasoje.
Didelis dviejų aukštų butas 6+2 žmonėms: jame yra svetainė, virtuvėlė, 3 miegamieji kambariai su vonia+wc, prieškambaris ir vidiniai laiptai, vedantys į antrą aukštą. Prieškambaris veda į pirmą aukštą, kuriame yra svetainė, du miegamieji ir virtuvėlė bei erdvi terasa. Svetainėje yra išskleidžiama sofa 2 asmenims, kavos staliukas, televizorius su naktiniu staleliu ir fotelis-lova. Viename iš miegamųjų pirmame aukšte yra dvi viengulės lovos su naktiniais staleliais ir drabužių spinta; o kitame miegamajame yra dvigulė lova. Vonios kambaryje yra dušas, kriauklė ir tualetas. Virtuvės dėžėje pilnai įmontuota elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas su šaldikliu, visi indai ir stalo įrankiai, stalas ir kėdės. Vidiniai laiptai veda į antrą aukštą-miegamąjį, kuriame yra dvigulė lova su dviem naktiniais staleliais ir drabužių spinta. Pro langą atsiveria nuostabi kalnų panorama. Gyventojams suteikiama patalynė, antklodės, rankšluosčiai, lygintuvas ir lyginimo lenta, taip pat stalas ir kėdės terasoje.
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Rekomenduojami viešbučiai.

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai