Viešbučio aprašymas Art Deco Imperial Hotel 5*

Šis penkių žvaigždučių viešbutis yra Prahos centre. Įspūdingas viešbučio interjeras gyvuoja nepakitęs nuo 1914 m., o keraminės mozaikos dekoras jau seniai žavi daugybę viešbučio svečių. Kiti „Imperial“ viešbučio akcentai yra pobūvių salė su stikliniu stogu su greta esančia poilsio erdve, itin elegantiškas ir prabangus restoranas, kavinė „Imperial“, modernus SPA ir grožio salonas. Viešbutis „Imperial“ turi garbę būti Worldhotels Deluxe Collection klubo nariu – pasaulinės aukšto lygio viešbučių bendruomenės, pripažintos už nepriekaištingą aptarnavimą išskirtinėje atmosferoje. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

* 24 valandų kambarių aptarnavimas
* nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje
* verslo ir sekretorių paslaugos
* prieiga prie asmeninių kompiuterių
* pagrindinė tarptautinė spauda
* vakaro lovos aptarnavimas
* cheminio valymo ir skalbimo paslaugos
* kurjerių tarnyba
* Požeminė automobilių stovėjimo aikštelė
* limuzinų nuoma
* valiutos keitimas
* gėlių parduotuvė
* dovanų parduotuvė
* Viešbutis priima kreditines korteles.
  • renovacijos metai

Numeriai

Stulbinančiuose apartamentuose darniai dera praėjusio amžiaus pradžios žavesys su naujausiais technologijų pasiekimais. Kiekviename kambaryje yra individualiai valdomas oro kondicionierius, kelių linijų telefonas naudojant VoIP technologiją, balso paštas, patogi darbo zona su greitu internetu, mokama ir palydovinė televizija su plazminiu ekranu, mini baras, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai ir šlepetės . Prabangiuose marmuriniuose vonios kambariuose yra šildomos grindys, plaukų džiovintuvai, kosmetiniai veidrodžiai ir daugybė higienos reikmenų. Aukščiausi saugumo standartai – elektroninės spynos, dūmų detektoriai, gaisro gesinimo sistemos, kurios stebimos visą parą.

Be to, kai kuriuose kambariuose yra papildomų patogumų, tokių kaip atskiri vonios kambariai ir tualetai arba atskiros vonios ir dušai, svarstyklės, CD/DVD grotuvai, kavos ir arbatos ruošimo rinkiniai. Papildomos paslaugos gali apimti privatų registraciją, viešbučio dovaną, à la carte pusryčius, kasdienius laikraščius ir vakaro lovos klojimą.
„Imperial Hotel“ liukso numeriai stebina savo didybe ir elegancija, iš jų atsiveria nuostabūs istorinės miesto dalies vaizdai.
numeriai 9,5
paslauga 10
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Art Deco Imperial Hotel 5*
10.0 iš 10 0 | iš 508 viešbučių Praha

super 2012 Liepos 10 Įvertinimas 10.0

Važ iavome tais metais, liepos mė nesį (tikslių datų nepamenu). Vieš butis visiš kai atitinka savo statusą , labai patogioje vietoje, labai geras personalo pož iū ris. Pusryč iai kaip ir visuose Europos miestuose. Likome patenkinti : ), labai rekomenduoju š į vieš butį ....


savaitgalio turas 2009 Gruodžio 18 Įvertinimas 10.0

...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis