Viešbučio aprašymas Tsara Komba 4*

Įsikūręs Lemūro saloje, kuri yra į pietus nuo Nosy Komba ir už 25 minučių kelio valtimi nuo Nosy Be. Tsara Komba Lodge yra rojus, susidedantis iš 8 erdvių namelių. Kiekvienas namas turi terasą su vaizdu į nuostabų privatų paplūdimį su nuostabiu smėliu. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Baras
Masažas
Kambarių aptarnavimas
Paplūdimio skėčiai
Restoranas
Terasa
Skalbimo paslaugos
Gultai

Numeriai

Nameliai pastatyti ant stačios kalvos, įsitaisę tropiniame sode tarp miško ir paplūdimio, aštuoniose nameliuose, kurių dydis svyruoja nuo 75 iki 95 kvadratinių metrų, įrengta veranda su vaizdu į vandenyną.

Kiekvienoje kajutėje yra didelė lova su baldakimu su tinkleliu nuo uodų, erdvus vonios kambarys ir net biuras tiems, kurie jaučia poreikį dirbti.

Kiekvienas gerai vėdinamas nuošalus namas turi savo terasą, iš kurios atsiveria nuostabūs įlankos ir Grande Terre vaizdai.

Yra dviejų tipų namai:
Šeši namai "Ocean View", kurių plotas 75 kv.m. Galite pristatyti papildomą viengulę lovą. Didžiausias svečių skaičius yra 3 asmenys viename namelyje.
Du namai "Ocean View", kurių plotas 95 kv.m. Svetainę galite paversti miegamuoju, tuomet didžiausias svečių skaičius name bus 4.

Namuose nėra televizoriaus ir telefono. Tačiau pagrindiniame name yra interneto prieiga, taip pat mobiliojo telefono tinklas.

Numeriuose

Vonios kambarys su vonia arba dušu
Ventiliatorius
Rašomasis stalas
Saugus kambaryje
Poilsio kampelis

Svetainė

Tsara Komba 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai