Viešbučio aprašymas Anjajavy 5*

Europinio lygio paplūdimio viešbutis, įsikūręs nuosavame pusiasalyje, apsuptas prabangios atogrąžų draustinio gamtos. Viešbutis pastatytas pagal specialų ekologinį projektą, kurį sukūrė garsus Paryžiaus dizaineris. Visos 25 viešbučio vilos yra erdvios, pagamintos iš natūralaus raudonmedžio, apsuptos žalumos ir su vaizdu į balto smėlio salos paplūdimį. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

120 km į šiaurę nuo Majungos (Mahajanga). Anjajavy pusiasalis, Mozambiko kanalas, šiaurės vakarų salos pakrantė, 1,5 valandos skrydžio iš Tanos, 75 min. skrydis iš Nosy Bee.

Paslaugos viešbutyje

restoranas (prancūzų, kreolų ir malagasų virtuvės), baras, gėlo vandens baseinas 200 kv.m, vietinių prekių butikas, badmintonas, tinklinis, biliardas, kalnų dviračiai, įvairios ekskursijos su viešbučio teikiamu gidu ir savarankiška veikla ( kelionė jachtomis, valtimis, baidarėmis, džipais, zebu karučiais, žygiai pėsčiomis, kaimyninių salų lankymas, nardymas, delfinų stebėjimas, vietinių kaimų, atogrąžų giraičių su gražiomis žydinčiomis orchidėjomis lankymas), vandens sportas.

Numeriai

Erdviuose kambariuose yra visi patogumai, svetainės zona, didelis miegamasis, erdvi veranda ir svetainė, esanti 1 aukšte. Oro kondicionavimas. Nakvynė iki 3 žmonių.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai