Viešbučio aprašymas Шереметьево 2 3*

Sheremetyevo-2 Hotel yra vienas iš dviejų viešbučių, esančių netoli tarptautinio oro uosto. Tačiau, skirtingai nei „Novotel“ viešbutis, „Sheremetyevo-2“ viešbutis siūlo svečiams mažesnes apgyvendinimo kainas, tuo pačiu užtikrindamas gana aukštą komforto ir aptarnavimo lygį. Viešbučio „Šeremetjevo-2“ ir tarptautinio oro uosto komplekso „Šeremetjevo-2“ atidarymas sutapo su XXII olimpinėmis žaidynėmis Maskvoje 1980 m. Pastaraisiais metais viešbučio kambariai buvo iš esmės atnaujinti. Patalpose įrengti nauji baldai, importuota santechnika. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis "Sheremetyevo-2" 3* yra 5 minutės pėsčiomis nuo tarptautinio oro uosto "Sheremetyevo-2", 10 minučių kelio automobiliu bet kokiu transportu iš "Sheremetyevo-1" oro uosto, šalia parodų centro "Crocus Expo".

Paslaugos viešbutyje

Sausas valymas ir skalbimas, bankomatas, interneto prieiga (Wi-Fi), leidžiama apsistoti su gyvūnais, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas autobusas iš / į Šeremetjevo-1 ir Šeremetjevo-2 oro uostus, taksi paslaugos, kambarių tarnyba visą parą, bagažo saugykla, rezultatų lentelė Šeremetjevo- 2 oro uostas internetiniu režimu.
Viešbutyje yra visos sąlygos verslo deryboms ir pristatymams. Jame yra verslo centras, 30 ir 150 vietų konferencijų salės, bevielis interneto ryšys (Wi-Fi), taip pat Business Suite kambarys, kuriame galima rengti susitikimus ir derybas iki 10 žmonių. Viešbučio verslo centre svečiai gali naudotis asmeniniu kompiuteriu su interneto prieiga, lazeriniu spausdintuvu, faksu ir kopijavimo aparatu.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje „Šeremetjevo-2“ yra 247 patogūs, erdvūs kambariai, iš jų 3 mažieji apartamentai, 153 1 klasės kambariai, 76 komforto kambariai, taip pat 9 apartamentai ir 2 prabangūs apartamentai.
Visiškai atnaujintuose kambariuose, įrengtuose prabangiais itališkais baldais, yra visi būtini komforto elementai – garso nepraleidžiantys langai, oro kondicionierius, palydovinė televizija, itališka santechnika.

Numeriuose

vonia su dušu, tualetas, dvi viengulės lovos, darbo zona, telefonas, televizorius.
numeriai 8
paslauga 9
švara 8
maistas 9
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Sheremetevo 2 3*
9.0 iš 10 0 | iš 120 viešbučių Maskva

Gana vidutiniškas viešbutis 2015 Vasario 13 Įvertinimas 9.0

Į Maskvos centrą galite patekti iš oro uosto iš vykstanč iu Aeroexpress traukiniu. Č ia galite turė ti du restoranus, restoraną su skaniu maistu, iš simiegoti, leisti laiką į prastoje aplinkoje, fojė barą , veikia bevielis internetas, į oro uostą galima nuvykti nemokamu autobusu, kuri...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai