Viešbučio aprašymas Металлург 2*

Sanatorija "Metallurg" užima vieną iš pirmaujančių vietų geriausių miesto sanatorijų sąraše. Sanatorijai dar nėra keturiasdešimties metų. „Metallurg“ kurorto teritorijoje išsidėsčiusi 6 hektarų plote. Šalia - girdyklos, gražūs sveikatingumo takai. Tai yra Čeliabinsko srities Magnitogorsko metalurgijos gamyklos akcinės bendrovės departamento sveikatingumo centras. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

medicininė ir diagnostinė bazė:
Sanatorijoje Metallurg yra: endoskopija, spirografija, organų echoskopija pagal sanatorijos profilį, funkcinė diagnostika, klinikinės diagnostikos laboratorija, rentgeno, psichoterapijos skyrius aprūpintas TV-video-kompiuterine įranga, patalpos kompiuterinėms vonioms, povandeninis. dušas-masažas, elektropurvo terapija, hidropatija, masažas, žarnyno, ginekologinėms procedūroms, odontologijai ir kt. Sanatorijoje dirba aukščiausios ir pirmos kategorijos gydytojai.
Baseinas, „fitneso“ treniruokliai, „rusiškas“ biliardas, didysis ir stalo tenisas, vaikų žaidimų aikštelės, soliariumas ir sauna. Yra kino-koncertų ir šokių salės, erdvinio garso kino salė, biblioteka, žaidimų biblioteka, baras, kirpykla, parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, pažintinės išvykos ​​– Kaukazo mineralinių vandenų miestai, Dombėjus, Teberda, Arkhyzas, Elbrusas.

Numeriai

Sanatorijoje, skirtoje vienu metu priimti 350 žmonių, yra modernūs ir patogūs vienviečiai ir dviviečiai kambariai su gerais baldais.

Numeriuose

Kambariuose yra televizorius, šaldytuvas, dušas, tualetas, balkonas. Dviviečiai dviejų kambarių "Suites": svetainė, miegamasis, biuras, vonios kambarys, televizorius, šaldytuvas, telefonas. Tėvams su vaikais nuo 6 iki 14 metų priimti yra pastatas „Mama ir vaikas“.
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai