Viešbučio aprašymas The Hempel 5*

Įsikūręs Londono centre, netoli Haid parko, Kensingtono sodų, Noting Hilo, Vest Endo teatrų ir pagrindinių miesto lankytinų vietų, prie įėjimo yra erdvus, vaizdingas dzen stiliaus sodas, „The Hempel“, pavadintas garsaus anglų dizainerio vardu. viešbučio Anouska Hempel kūrėjas. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Londono centre, netoli Haid parko, Kensingtono sodų, Noting Hilo, Vest Endo teatrų ir pagrindinių miesto lankytinų vietų.

Paslaugos viešbutyje

susirinkimų ir pokylių salės, vaizdingas dzen stiliaus sodas su išpuoselėtomis kvadrato formos veja ir tokiais pat kvadratiniais tvenkiniais viduryje, limuzinų paslaugos, skalbyklos ir cheminio valymo paslaugos, restoranas I-Thai

Numeriai

Geresnysis kambarys – susideda iš miegamojo, vonios kambario, su vaizdu į Zen sodą ir netoliese esančius pastatus.

Prabangus kambarys – susideda iš miegamojo su nedidele svetaine, vonios kambariu, su vaizdu į Zen sodą ir netoliese esančius pastatus.

Studijos tipo apartamentai – susideda iš miegamojo su svetaine, virtuvėlės, 2 vonios kambarių, vaizdas į parką, prie įėjimo į kambarį įrengtas vaizdo telefonas.

Junior Suite – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, nedidelio balkono su vaizdu į šalia esančius pastatus.

Vieno miegamojo apartamentai – susideda iš svetainės, miegamojo, virtuvėlės, 2 vonios kambarių, vaizdas į parką, prie įėjimo į kambarį įrengtas vaizdo telefonas.

Superior Suite – susideda iš miegamojo su erdvia svetaine, didelio vonios kambario su vonia ir atskiru dušu.

Lioness Den - susideda iš 2 lygių: pirmame yra svetainė ir vonios kambarys, antrame - miegamasis su originalia lova, sumontuota ant medinės platformos, apsupta lentynų ir pritvirtinta prie lubų, yra dar vienas vonios kambarys; pro langus matyti sodas Zen.

Beluga Suite - užima pirmąjį pastato aukštą, susideda iš svetainės, miegamojo su svetaine, virtuvėlės, 2 vonios kambariais; atsiveria vaizdas į Zen sodą.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, interneto prieiga, CD grotuvas, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, chalatai, šlepetės vonioje.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai