Viešbučio aprašymas Hilton 4*

Įsikūręs moderniame keturių aukštų pastate, „Hilton Bath City“ yra Bato centre, netoli Romos pirčių ir Pultney tilto, kuriame gausu parduotuvių. Viešbučio kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei. Paslaugus viešbučio personalas pasiruošęs jums padėti bet kuriuo metu – galite užsisakyti bilietus į teatrus, kiną ir ekskursijas po miestą, rezervuoti staliuką restorane ar pasirūpinti vakarienės pristatymu tiesiai į jūsų kambarį. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra miesto centre, 2 km nuo geležinkelio stoties ir 30 minučių kelio automobiliu nuo Bristolio tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

150 kambarių, restoranas (Viduržemio jūros virtuvė), kavinė, sporto salė, verslo centras (biuro įrangos nuoma, sekretorių paslaugos), 14 konferencijų salių, greitas internetas, valiutos keitykla, skalbykla, bagažo saugykla, kelionių biuras, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė (20 svarų). diena).

Numeriuose

TV su kabeliniais kanalais, du telefonai, internetas, vaizdo žaidimai, rašomasis stalas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas, kelnių presas, kasdienis laikraščių pristatymas, vonios kambarys su vonia ir dušu.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai