Viešbučio aprašymas Caesar 3*

Tradicinis CAESAR viešbutis yra įsikūręs keliuose Viktorijos laikų pastatuose. Tai vienas naujausių viešbučių Londone su neįprastu naujovišku dizainu. Vestibiulis yra vidutinio dydžio ir siūlo maksimalų komfortą svečiams. Jis dekoruotas moderniu stiliumi, vyraujant aiškioms architektūrinėms linijoms. Balto marmuro grindys puikiai dera su registratūros dekoru. Vestibiulį nuo baro skiria graži stiklinė pertvara. Restoranas yra viešbučio rūsyje ir yra dekoruotas tipišku viešbučio stiliumi ir siūlo tarptautinės virtuvės patiekalus. Pirmos klasės viešbutis CAESAR yra puikus pasirinkimas keliautojams, norintiems apsistoti šiuolaikiškame, stilingame viešbutyje. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Bayswater mieste, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo metro stoties, kuri jungia viešbutį su įvairiomis Londono vietomis. Iš viešbučio atsiveria vaizdas į ramią aikštę. Haid parkas yra vos už kelių minučių kelio pėsčiomis.

Paslaugos viešbutyje

160 kambarių, 1 restoranas, 1 baras, kambarių aptarnavimas, naktinis portjė, sandėliukas.

Numeriai

Kadangi CEZARIO pastatas yra gana senas, kambarių dydis skiriasi. Jis išsiskiria tuo, kad visi kambariai yra individualiai suprojektuoti šiuolaikiniu stiliumi ir gražiai dekoruoti skirtingomis spalvomis. Vonios kambariai kukliau dekoruoti paprastomis pilkomis arba baltomis plytelėmis, tačiau yra puikios būklės.

Numeriuose

tualetas, vonia, plaukų džiovintuvas, telefonas, spalvotas televizorius, kondicionierius, "arbata/kava kambaryje", seifas, kelnių presas, modemo lizdas.
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai