Viešbučio aprašymas Ева 3*

Viešbutis-restoranas "Eva" yra Donecko centre, Shchorsa gatvėje. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Konferencijų salė, restoranas ir baras (Ukrainiečių, Europos ir Japonijos virtuvės patiekalai ir gėrimai, specializuojasi organizuojant verslo priėmimus, priėmimus, banketus, įmonių renginius), kavos pertraukėles, verslo pietus, jubiliejus, teminius vakarėlius ir individualių VIP programų rengimą, Visą parą dirbanti registratūra, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, bagažo saugykla, pervežimas, parkavimas, apsaugos sistemos, priešgaisrinė kontrolė, autonominis šildymas ir klimato kontrolė.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • skalbiniai
  • pervežimas į/iš oro uosto

Numeriai

38 kategorijų kambariai: Classic King, Classic Twin, Economy King ir Economy Twin. Kambariai pateikiami trimis spalvomis: mėlyna, geltona ir žalia.

Numeriuose

Economy Twin / Economy King: dvi atskiros lovos (90x200 cm) Dvigulės, didelė dvigulė lova (180x200 cm) King, LCD televizorius su kabeline televizija, oro kondicionierius, seifas, mini baras, WI-FI, vonios kambarys su lanksčiu dušu, plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, šlepetės, mini kvepalų rinkinys.
Klasikinis karalius: 21 kv.m, dvigulė lova (180x200 cm), LCD televizorius su kabeline televizija, oro kondicionierius, seifas, mini baras, tiesioginė telefono linija, WI-FI, virdulys, arbata, cukrus, mineralinis vanduo, vonios kambarys su lankstus dušas, plaukų džiovintuvas, vonios komplektas, chalatas, šlepetės, mini kvepalų rinkinys.
Klasikinis dvivietis: 19 kv.m, dvi atskiros lovos (90x200 cm), LCD televizorius su kabeline televizija, oro kondicionierius, seifas, mini baras, tiesioginė telefono linija, WI-FI, virdulys, arbata, cukrus, mineralinis vanduo, vonios kambarys su lanksčiu dušu, plaukų džiovintuvu, vonios komplektu, chalatu, šlepetėmis, mini kvepalų rinkiniu.

Adresas

83050, Doneckas, g. Shchorsa 29
numeriai 8,2
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 7,8
Kainų grafikas
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Eva 3*
7.8 iš 10 3 apžvalgos | №4 iš 42 viešbučių Doneckas

Jokiu problemu 2011 Rugsėjo 15 Įvertinimas 8.0

Vieš butyje apsistojau trumpai ir jokių problemų nepastebė jau. Kambarys ir vonios kambarys buvo š varū s ir dideli. Personalas korektiš kas, ypač registratū roje....


Ramus ir patogus viešbutis 2011 Rugsėjo 01 Įvertinimas 8.0

Š varus, patogus, gana ramus vieš butis. Kambaryje yra nemokamas belaidis internetas ir mini š aldytuvas. Į prastas karš tas vanduo. Vieš butyje galioja keista pusryč ių politika – jie į skaič iuoti į kainą ir nė ra aptariami. Valgyk, nevalgyk – mokė k. Vieš butyje nė ra lifto, s...


Geras pigus viešbutis 2011 Rugpjūčio 20 Įvertinimas 7.0

Vieš butis geras ir ne per brangus. Gera vieta - arti centro. Vieš buč io personalas puikus. Man nepatiko restorane skambanti garsi muzika, o ir patys pusryč iai nesuž avė jo....


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas