Viešbučio aprašymas The Imperial 5*

Vienas geriausių Azijos viešbučių, atidarytas 1936 m., yra tarp prestižinių Indijos sostinės verslo, prekybos ir valdžios rajonų. Po išsamaus atnaujinimo viešbutis „The Imperial“ įgavo praeitų laikų didybę, harmoningai derinamą su šiuolaikiniu komfortu. Per savo ilgą istoriją viešbutis patyrė daugybę istorinių įvykių ir siūlo svečiams unikalią kultūrinę patirtį. Jo architektūrinėje koncepcijoje naudojami Viktorijos laikų ir kolonijinio stiliaus elementai su organišku art deco priemaiša. Sniego baltumo pastatą, padalintą į keturis sparnus, supa vaizdingas parkas, palei pagrindinį įėjimą didingai kyla 24 karališkosios palmės.
Grandiozinis fojė daro įspūdį kupolinėmis lubomis, vaizduojančiomis visatos modelį. Nuolatinėse meno galerijose per daugelį metų eksponuojamas menas ir antikvariniai daiktai iš neįkainojamos viešbučio kolekcijos. Interjero apdailoje plačiai naudojamas itališkas marmuras, raudonmedis ir Birmos tikmedis. Prabangiai dekoruoti kambariai, papuošti garsių meistrų paveikslais, yra puikus rafinuoto stiliaus ir aukštųjų technologijų derinys. Įžymūs restoranai garsėja įvairia virtuve ir nuostabiu istoriniu interjeru. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pusvalandis nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Verslo centras, pokylių salė (telpa iki 400 žmonių), posėdžių salės, kirpykla, valiutos keitykla, pervežimas iš oro uosto, kelionių biuras, prekybos galerija, skalbykla.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 274 įvairių kategorijų kambariai, įskaitant „Imperial Room“, „Heritage Room“, „Heritage Suite“, „Deco Suite“, „Luxury Suite“, „Lutyens Suite“ ir „Grand Imperial Suite“.

Imperatoriškas kambarys (30 kv.m) – susideda iš miegamojo (su labai didele arba dviem atskiromis lovomis) su svetaine ir vonios kambariu.

Heritage Room (45 kv.m) – susideda iš miegamojo (su labai didele arba dviem atskiromis lovomis) su didele svetaine ir vonios kambariu.

Heritage Suite (51 kv.m) - susideda iš miegamojo su labai didele lova, svetainės ir vonios kambario. Miegamajame yra DVD grotuvas ir antras televizorius – 25 Bang & Olufsen.

Deco Suite (58-60 kv.m) - su vaizdu į kiemą arba atriumą, susideda iš miegamojo su labai didele lova, svetainės ir vonios kambario. Miegamajame yra DVD grotuvas ir antras televizorius - Bang & Olufsen.

Prabangus liukso numeris (69-79 kv.m) - su vaizdu į viešbučio fasadą arba sodą, susideda iš miegamojo su labai didele lova, svetainės, persirengimo kambario ir vonios kambario su sūkurine vonia bei dušu. Miegamajame yra antras televizorius - Bang & Olufsen.

Lutyens Suite (79 kv.m) – su vaizdu į viešbučio priekį arba sodą, susideda iš miegamojo su labai didele lova, svetainės, persirengimo kambario, terasos, pilnai įrengtos virtuvės ir vonios kambario su sūkurine vonia. . Tiek Bang & Olufsen televizoriai.
Grand Imperial Suite (195 kv.m) - apima svetainę (22 kv.m), valgomąjį (22 kv.m) 12 žmonių, biurą, pagrindinį miegamąjį (42 kv.m) su king size. lova ir poilsio zona, terasa (63 kv.m), rūbinė, vonios kambarys (29 kv.m) su sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, dviguba kriauklė ir dušas.

Numeriuose

Belaidis internetas, individualiai valdomas oro kondicionierius, darbo stalas, Hitachi 32 plokščiaekranis televizorius su 33 kanalais, IDD telefonas, mini baras/šaldytuvas, plaukų džiovintuvas, elektroninis seifas, arbatos/kavos rinkinys, išskirtiniai Fragonard arba Bvlgari higienos reikmenys.
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai