Viešbučio aprašymas The Oberoi 5*

Viešbutis yra miesto centre, šalia golfo klubo (18 duobučių aikštelė), pėsčiomis nueisite iki Delio verslo centro ir parodų komplekso Pragati Maidan. Jis ne kartą buvo pripažintas geriausiu Delio viešbučiu ir turi daugybę prestižinių apdovanojimų kaip geriausias verslo viešbutis. Elegantiškas stilius, rami aplinka, modernios susisiekimo priemonės ir kokybiškas aptarnavimas. Maksimalus komfortas verslo žmogui. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

300 kambarių (219 dviviečių kambarių, 68 dviviečiai kambariai, 31 liukso numeris), 5 restoranai (indiškos, kinų, tailandietiškos ir europietiškos virtuvės), 2 barai, lauko baseinas, sveikatingumo centras, sporto salė, sūkurinė vonia, sauna, garų pirtis, masažas, grožio salonas , kirpykla, parduotuvės, verslo centras, asmeninio automobilio parkavimo paslaugos, sekretorės ir kurjerių paslaugos pagal pageidavimą.

Numeriai

Premium kambarys: kambariai su dviem viengulėmis lovomis (plotas 25 kv.m) su vaizdu į miestą, kambariai su labai didele lova (plotas 27 kv.m) - vaizdas į baseiną ir golfo aikštyną. Interjeras dekoruotas kolonijiniu stiliumi.

Deluxe kambarys: kambariai su dviem viengulėmis lovomis (25 kv.m) su vaizdu į miestą, kambariai su labai didele lova (27 kv.m) su vaizdu į baseiną ir golfo aikštyną. Nemokami pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (ruošia patarnautojas).

Executive Suite (40 kv.m): iš kambario atsiveria vaizdas į golfo aikštyną ir Humayun kapą – nacionalinį istorijos paminklą. Kambaryje: svetainė su valgomojo zona, miegamasis (king size lova), granitinis vonios kambarys. Nemokamai: pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (paruošia patarnautojas), vaisių lėkštė kasdien.

Deluxe Suite (60 kv.m): iš kambario atsiveria vaizdas į golfo aikštyną ir Humayun kapą – nacionalinį istorijos paminklą. Kambaryje: svetainė su valgomojo zona, miegamasis (king size lova), vonios kambarys. Nemokamai: pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (paruošia patarnautojas), vaisių lėkštė kasdien. Muzikinis centras (CD), faksas.
Dviejų aukštų liukso numeris (100 kv.m): dviejų aukštų kambarys yra 7 ir 8 aukštuose, su vaizdu į golfo aikštyną ir baseiną. Kambaryje: svetainė su valgomojo zona, virtuvė (mikrobangų krosnelė ir šaldytuvas), miegamasis (king size lova), vonios kambarys, atskiras svečių tualetas. Nemokamai: pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (paruošia patarnautojas), vaisių lėkštė kasdien. Muzikinis centras (CD), faksas.

Prezidentinis liukso numeris (120 kv.m.): 5 kambariai pavadinti garsių žmonių Kipling, The Jaisingh, The Lutyens, The Corbett ir The Sikander vardais. Kambaryje: svetainė su valgomojo zona, virtuvė (mikrobangų krosnelė ir šaldytuvas), miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu, atskiras svečių tualetas. Nemokamai: pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (paruošia patarnautojas), vaisių lėkštė kasdien.

Curzon Suite (140 kv.m): prabangi svetainė su valgomojo zona, virtuvė (mikrobangų krosnelė ir šaldytuvas), miegamasis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, atskiras svečių tualetas. Nemokamai: pusryčiai, visą parą – arbata ir kava kambaryje (paruošia patarnautojas), vaisių lėkštė kasdien. Trys telefono linijos.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, prievadas internetui, balso paštas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, svarstyklės, chalatai, šlepetės, vonia. Nemokamai – lėkštė vaisių, kasdienis batų blizgesys. „Liukso klasės“ ir „Suite“ kategorijų kambariuose – DVD grotuvai.
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai