Viešbučio aprašymas Cousine Island Resort 5*

Maža granitinė pusbrolio sala yra už 6 km nuo Praslin salos vakarinės pakrantės. Tai tikras gamtos parkas, kuriame auga kelios unikalios augalų rūšys ir 5 endeminės paukščių rūšys (randamos tik čia). Kuzinas yra vienintelė salyno sala, kurioje nėra nė vieno dirbtinai įvežto žinduolio. Tai viena iš nedaugelio vietų žemėje, kur jums garantuojama visiška vienatvė tropinės gamtos prieglobstyje. Saloje daugiausiai gali apsistoti 10 svečių (kurorte priimami vyresni nei 15 metų vaikai). Galimas pervežimas sraigtasparniu iš Praslin salos. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Pusbrolio saloje, 6 km į vakarus nuo Prahlės, 15 minučių skrydžio iš Mahės į pusbrolio salą.

Paslaugos viešbutyje

restoranas (taip pat aptarnavimas Viloje), baras, baseinas, biblioteka, nardymas, žvejyba, paviršinis nardymas, išvykos ​​malūnsparniu, ekskursijos po salas.

Numeriai

4 išskirtinės kolonijinio stiliaus vilos (175 kv.m) Už 30 m nuo paplūdimio įsikūrusias vilas sudaro miegamasis, svetainė su poilsio ir valgomojo zona, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušo kabina, 2 terasos, lauko dušas.

Numeriuose

miegamasis, svetainė su virtuvėle, rūbinė, oro kondicionierius, televizorius, video, CD / kasečių grotuvas, telefonas, internetas, šaldytuvas, ledo aparatas, elektrinis virdulys, vonios kambarys su sūkurine vonia, vidaus ir lauko dušas, plaukų džiovintuvas, seifas, veranda .
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis