Viešbučio aprašymas Бэби-бум 3*

Viešbutis yra trijų aukštų mūrinis pastatas, skirtas šeimoms su mažais vaikais. „Baby Boom“ rūpestingos auklės ras bendrą kalbą su jūsų vaiku ir atkreips jo dėmesį, kol jūs mėgaujatės jūra, saule, o gal ir antruoju medaus mėnesiu!
Privatus viešbutis „Baby Boom“ yra vakarinėje Krymo pusiasalio dalyje, Juodosios jūros Kalamitsky įlankos pakrantėje, 55 km nuo Simferopolio, Peschanoe kaime, poilsio centro „At Lukomorye“ teritorijoje. “. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

smėlis ir akmenukas 100 metrų, įrengti pavėsingi stogeliai.

Paslaugos viešbutyje

pavėsinė poilsiui, kiekviename aukšte yra bendra veranda su lauko baldais. Pirmame aukšte: skalbimo mašina, mikrobangų krosnelė, virtuvėlė, vaikų žaidimo įranga, skalbimo paslaugos (lyginimo lenta, lygintuvas), ekskursijų paslaugos, išvykos ​​į l/a. Bazės teritorijoje: žaidimų aikštelė, žaidimų kambarys, biliardo, tinklinio ir krepšinio aikštelės, kavinė, baras.

Numeriai

2 (12 kambarių), 3-vietis (2 kambariai) kambarys su atskirais patogumais (dušas, tualetas, praustuvas). Kambaryje: dvigulės arba atskiros dvi (trys) lovos, naktiniai staleliai, stalas, kėdės, spinta, televizorius, šaldytuvas.
3 vietų 2 kambarių butas su CD (2 kambariai) su atskirais patogumais (dušas, tualetas, praustuvas). Kambaryje: svetainė, miegamasis, privati ​​veranda. Svetainėje: lova, kėdė-lova, pufas, spinta, televizorius, šaldytuvas, kondicionierius. Miegamajame: dvigulė lova, naktiniai staleliai. Veranda: vasaros baldų komplektas.

Adresas

Krymo autonominė respublika, Bakhchisarajaus rajonas, poz. Sandy, šv. Naberezhnaya, 18, kotedžas Nr. 9, Baby Boom Hotel.
numeriai 9
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Bebi-bum 3*
8.0 iš 10 0 | iš 34 viešbučių Sandy

atsipalaiduoti su malonumu 2009 Liepos 21 Įvertinimas 8.0

Jei kalbė sime apie likusią visą š eimą , tai bū tent apie „Baby Boom“. Labai daž nai š eimai su vaikais (ypač maž ais) iš vykus atostogų , dė l to vaikai, ž inoma, ilsisi, bet tė vai tik tiek, kiek. Gera vieš buč io mokytoja, kuriai esame labai dė kingi (ir mū s&#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai