Viešbučio aprašymas Le Grand Mauritian 5*

„Grand Mauritian Resort & Spa“ yra vienas prabangiausių viešbučių Mauricijuje, „The Grand“ yra aukščiausio komforto ir tradicinio garbingumo įsikūnijimas. Iš elegantiškai įrengtų kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną. Visi viešbučio kambariai yra suprojektuoti tradiciniu mauritietišku stiliumi, naudojant vietinį kietmedžio balau, vulkanines uolienas ir palmių lapus, o kiekvienas iš jų turi savo istoriją, kuri paprastai nusakoma paveikslų ir suvenyrų pavidalu. kambarius ir suteikti jiems ypatingo žavesio bei asmenybės. Rytietiška prabanga papuoštame viešbučio SPA centre siūlomos įvairios sveikatinimo, atsipalaidavimo ir svorio metimo programos. Vakarais viešbučio svečiams rengiami spalvingi pasirodymai tautine dvasia. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Grand Mauritian Resort & Spa“ yra šiaurės vakarinėje Mauricijaus pakrantėje, Vėžlių įlankoje, šalia jūrų rezervato, 15 km nuo Grand Baie miesto, 20 minučių kelio automobiliu nuo Botanikos sodo, 60 km nuo tarptautinio oro uosto ir valandos kelio automobiliu nuo salos sostinės – Port Luiso miesto

Paplūdimys

„Grand Mauritian Resort & Spa“ turi savo smėlio paplūdimį.

Paslaugos viešbutyje

„Grand Mauritian Resort & Spa“ turi 2 posėdžių ir pokylių sales, įskaitant erdvią pobūvių salę, talpinančią iki 200 žmonių (galima paversti dviem kambariais) ir 12 vietų auditoriją, moderniai įrengtą verslo centrą, dovanų parduotuvę, butiką, automobilių stovėjimo aikštelę. , automobilių nuoma, limuzinų paslaugos, 24 val. konsjeržo paslaugos, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos.

Numeriai

15 atskirų vilų. Visose vilose iš viso yra 193 patogūs įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 66 liukso klasės dviviečius kambarius, 39 liukso klasės dviviečius kambarius, 50 mažuosius liukso numerius su kiemu, 33 prabangius liukso numerius su terasa, 5 Grand Mauritian SPA liukso numerius.

• Prabangus kambarys su vaizdu į baseiną/jūrą: — 60 m2. Jį sudaro miegamasis, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į vandenyną ir baseiną.

• Ištaigingas vaizdas į vandenyną: - 60 m2. Įsikūręs prie paplūdimio, jame yra miegamasis, vonios kambarys ir balkonas su vaizdu į vandenyną.

• Kiemas Junior Suite: - 76 m2. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į baseiną ir vandenyną, o pirmame aukšte įrengtuose kambariuose yra terasa su sodu, fontanas ir lauko dušas.

• Luxury Terrace Suite: - 107 m2. Jį sudaro miegamasis, svetainė, vonios kambarys, erdvi terasa (47 m2) su vaizdu į vandenyną ir baseiną.

• Grand Mauritian Spa Suite: - 154 m2. Įsikūręs prie paplūdimio, jį sudaro miegamasis, svetainė, terasa su sodu, fontanas ir lauko dušas, kambaryje yra sąlygos SPA procedūroms.

Numeriuose

oro kondicionierius, plazminis televizorius, telefonas su balso paštu, interneto prieiga, vaizdo filmai (pagal pageidavimą), seifas, mini baras, erdvi spinta, apdailinta medžiu, marmuriniame vonios kambaryje - vonia, atskiras dušas, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės , Elemis kosmetika.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai