Viešbučio aprašymas Fullerton Singapore 5*

Prabangus viešbutis įsikūręs istoriniame pastate, viename geriausių neoklasikinio stiliaus pavyzdžių Singapūre. Įspūdingas dvaras stovi Fullertono aikštėje, kuri ilgą laiką buvo miesto verslo gyvenimo centras. Netoliese yra teatrai ir geriausios miesto parduotuvės, taip pat milžiniškas Rytų civilizacijų muziejus. Viešbutyje yra SPA centras, kuriame siūlomi tradiciniai rytietiški gydymo metodai. Svarbiausias viešbučio akcentas – restoranas „The Lighthouse“, įsikūręs bokšte, kuris kadaise buvo miesto švyturys. Dabar čia galėsite paragauti gardžių šefo patiekalų ir gėrėtis nuostabiu uosto vaizdu. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Netoliese yra kolonijinis centras, Boat Quay ir miesto verslo rajonai.

Paslaugos viešbutyje

SPA/Grožio ir sveikatos centras – SPA centre atliekamos kelių etapų jauninančios veido ir kūno odos priežiūros procedūros: valymas, kaukės ir įvyniojimai naudojant natūralius aromatinius aliejus ir šveitiklius, gydomasis purvas. Jūsų paslaugoms įvairūs masažo tipai: tradicinis indonezietiškas, švediškas, aromatinis masažas, taip pat gėlių vonios, gydomoji terapija rankoms ir kojoms. Specialūs pasiūlymai poroms, įskaitant visas grožio ir sveikatinimo procedūras.
Sportas ir laisvalaikis – lauko baseinas, treniruoklių salė.
Restoranai ir barai:
Town Restaurant – azijietiška, itališka, japoniška virtuvė.
„Courtyard“ siūlo savitarnos indų ir japonų patiekalus pusryčiams, popietės arbatai, vakarienei, užkandžiams, kokteiliams.
Jade yra kinų restoranas.
San Marco at The Lighthouse – moderni italų virtuvė.
„Post Bar“ yra populiarus verslo baras, kuriame siūlomas puikus kokteilių, likerių ir užkandžių pasirinkimas.
Jūsų paslaugoms: verslo centras, 3 banketų salės, 8 konferencijų salės, grožio salonas, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla / cheminis valymas, butikai, suvenyrų parduotuvė, kambarių aptarnavimas visą parą.
Jaunavedžiams: vestuvių ceremonijų organizavimas, specialūs pasiūlymai.
Leidžiami augintiniai.

Numeriai

Iš viso 400 įvairių kategorijų kambarių, įskaitant „Post Master“ kambarius, „Courtyard Rooms“, „Quy Rooms“, „Heritage“ kambarius, „Esplanade“ kambarius, „Palladian“ liukso numerius, „Loft“ liukso numerius, „Fullerton“ liukso numerius, „Gubernor Suites“, „Prezidencial Suite“.
Jūsų paslaugoms:
„Post Master“ kambarys – su panoraminiu vaizdu į miestą, yra miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu.
Kiemo kambarys (42 kv.m) – su vaizdu į atriumo vestibiulį, susideda iš miegamojo, vonios kambario su vonia ir dušu.
Prieplaukos kambarys – su vaizdu į Marina įlanką arba Singapūro upę. Jį sudaro miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu.
Paveldo kambarys – su vaizdu į Marina įlanką arba lauko baseiną, susideda iš miegamojo, vonios kambario su vonia ir dušo kabina, kai kuriuose šios kategorijos kambariuose yra sūkurinė vonia.
Esplanade Room (72 kv.m) – erdvius kambarius sudaro miegamasis, didelė svetainė ir vonios kambarys su vonia bei dušu.
Palladian liukso numeris – su vaizdu į pakrantės juostą ir uostą, esantį viršutiniuose aukštuose. Jį sudaro svetainė, miegamasis ir vonios kambarys su vonia bei dušu.
Loft Suite (109 kv.m) - su vaizdu į Marina Bay - dviejų aukštų kambarys su balkonais. Apačioje yra svetainė su valgomojo zona, viršuje yra miegamasis, į kurį patenkama spiraliniais laiptais.
Fullerton liukso numeris – su vaizdu į Singapūro upę arba uostą – Viršutiniame viešbučio aukšte yra vieno miegamojo liukso numeriai su didelėmis lauko terasomis.
Gubernatoriaus liukso numeris su vaizdu į Andersono tiltą ir Esplanados parką. Jį sudaro svetainė, iš kurios patenkama į didelę atvirą verandą su 6 metrų dorėniškomis kolonomis, valgomasis, miegamasis, visiškai įrengta virtuvė ir vonios kambarys su vonia bei įeinančiu įėjimu. dušas.
Prezidentinis apartamentas – susideda iš svetainės, valgomojo, miegamojo, biuro, virtuvės ir įstiklintos verandos. Kambario svečiai gali naudotis asmeniniu liftu, taip pat asmeninio liokajo paslaugomis.
Viešbutyje yra klubo aukštas „Strits Club“ su atskira registratūra ir poilsio zona. Klubo kambarių svečiams suteikiamos papildomos paslaugos ir privilegijos – pusryčiai klubo salėje, išskirtinis užkandžių ir gėrimų pasirinkimas visą dieną, kokteiliai ir sumuštiniai vakare. Kiekviename iš 21 klubo kambarių yra žingsnių mašina.

Numeriuose

29 colių televizorius, IDD telefonas, balso paštas, didelės spartos interneto prieiga, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, seifas, „Bvlgari“ higienos reikmenys (tik liukso numeriuose).

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai