Viešbučio aprašymas Dorisol Recife Grand Hotel 5*

Tai nuostabus viešbutis, kuriame jūs ir jūsų šeima visada būsite laukiami. Svečiai kviečiami mėgautis 198 kambarių ir apartamentų komfortu, SPA profesionalų paslaugomis, taip pat įvairiausiais tarptautiniais ir vietiniais patiekalais iš trijų restoranų bei gėrimais iš 4 barų, atsigaivinti 2 lauko baseinuose, pasportuoti treniruoklių salėje. su treniruoklių sale, turkiška pirtimi, sauna ir sūkurine vonia, gulėti paplūdimyje ir tiesiog puikiai praleisti laiką su šeima ar draugais, o esant reikalui surengti banketą, konferenciją ar verslo susitikimą. Viešbutis išsiskiria architektūros grakštumu, o pro jo kambarių langus atsiveria nuostabūs vaizdai į vandenyną ir Resifės paplūdimius. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Dorisol Recife Grand Hotel“ yra pietinėje Brazilijos pakrantėje, Resifės mieste, Pernambuko valstijoje, priešais Piedade paplūdimį, miesto centre, 5 minutės kelio automobiliu nuo Guararapes tarptautinio oro uosto, 30 minučių kelio automobiliu nuo Olindos miesto. Brazilijos istorinis ir kultūrinis perlas.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai su gyva muzika ir pasirodymais, platus vietinės ir tarptautinės virtuvės pasirinkimas, 4 barai, paplūdimio paslaugos (palapinės, paplūdimio kėdės, rankšluosčiai ir kt.), paplūdimio baras, kambariai nerūkantiems, žurnalai ir laikraščiai , individualūs seifai registratūra, personalas kalba keliomis kalbomis, bagažo saugykla, auklė, kavinė, portjė, kurjeris, kambarių aptarnavimas 24 val., saugos tarnyba, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė, SPA centras, pirtis, verslo centras.

Numeriai

Iš viso 12 aukštų viešbučio pastate yra 198 erdvūs patogūs kambariai ir liukso numeriai su panoraminiais vaizdais į paplūdimius ir vandenyną, įskaitant:
163 Deluxe Rooms – vienviečiai kambariai be balkono.
13 Deluxe Terrace Rooms – vienviečiai kambariai su dideliu baldais apstatytu balkonu.
20 Deluxe Suites – dviejų kambarių liukso numeriai, susidedantys iš miegamojo ir atskiros svetainės.
1 Honey Moon Suite – žavus ir skoningai dekoruotas dviejų kambarių medaus mėnesio liukso numeris.
1 Prezidentinis liukso numeris – prabangus prezidentinis liukso numeris su vaizdu į Atlanto vandenyno platybes.

Viešbutyje yra nerūkantiems skirtas aukštas, taip pat sujungti kambariai ir kambariai neįgaliesiems.

Numeriuose

individuali klimato kontrolės sistema, seifas, nemokamas baras, televizorius, 220 V, didelės lovos, užuolaidos nuo saulės, plaukų džiovintuvas, telefonas, vonios kambarys.
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai