Viešbučio aprašymas Atlante Plaza 5*

Modernus kelių aukštų viešbutis, įsikūręs ant Atlanto vandenyno kranto, prestižiškiausiame ir gyvybingiausiame Resifės rajone – Boa Viagem paplūdimio zonoje. Viešbutis garsėja gurmaniškos virtuvės restoranais – čia jums bus pasiūlyta paragauti geriausių Lotynų Amerikos ir tarptautinės virtuvės patiekalų, o pro restorano langus atsiveria panoraminiai vaizdai į paplūdimį ir Atlanto vandenyno vandenis. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Boa Viagem paplūdimio zonoje, 5 km nuo Guararapes tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

231 kambarys, 2 restoranai, baras, baseinas ant viešbučio stogo, baseinas vaikams, treniruoklių salė, stalo tenisas, biliardas, sauna, grožio salonas, verslo centras (biuro įranga, sekretorių paslaugos), 7 konferencijos kambariai talpinantys iki 400 žmonių, ekskursijų biuras, pervežimas į oro uostą, automobilių nuoma, parduotuvės, skalbykla, cheminis valymas, vaikų priežiūra, valiutos keitykla, konsjeržo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Viešbučio kambariai yra labai patogūs ir skoningai dekoruoti. Verslo žmonių patogumui verslo klasės kambariuose yra rašomieji stalai, foteliai, interneto prieiga ir kelios telefono linijos.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius su palydovine televizija, telefonas su balso paštu, šaldytuvas, seifas, mini baras, kavos virimo aparatas.
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai